Mnoge slavne ličnosti imaju ogromne kuće, stanove, vile i u svojim i u stranim državama, a to ostvare rasipanjem novca koji lako zarađuju naspram ostatka svijeta. Često vidimo kako se bahate i bacaju novac na apsolutno površne stvari i nije ni čudo što ih mnogi kritikuju za to. Međutim, neke slavne ličnosti pokušavaju da žive dobro bez da se bahate i imaju sve što im treba.

 

Seka Aleksić i njena porodica su postali svima primjer kako biti slavan i prizemljen istovremeno. Mnoge komšije su ih pohvalili kao porodicu koja svoju radost i imućnost dijeli sa komšilukom tako što zovu i djecu i komšije na česta druženja i hranu, pa je očito da je svi vole jer se ponaša kao normalno ljudsko biće, a ne kao neki oholi bogataš.

 

Neki su se iznenadili kad su saznali za njenu tzv. “tajnu sobu” u kući koju mnogi ne vide. Radi se naravno o njenoj kozmetičkoj sobi koja je potpuno za nju i njene potrebe. Kao što se da vidjeti, ona ima saunu, stolicu za manikir i pedikir, ležaj za masažu i raznu opremu koja joj pomaže kod kozmetičkih procedura kako ne bi morala ići po privatnim salonima i plaćati visoke cijene kad sama sve može odraditi.

 

Mnogi spa centri imaju saune i slične dodatke kao i Seka, a čak i mnoge kulture u sjevernoj Evropi imaju saune kao dio svakodnevnice, te mnogi stručnjaci to hvale kao dio zdravog života. Razni ljudi hvale Seku za to što sve radi kod kuće, dok je drugi kritikuju što ne ide kod profesionalaca za ove usluge.

Preporučujemo