Ruskinja je ubila svog oca, a potom raskomadala njegovo tijelo nakon porodične večere! U četvrtak se u moskovskom gradu Balashikha dogodilo jezivo ubistvo. 52-godišnjoj ženi, koja je u lokalnim medijima poznata samo kao Tatjana, određen je pritvor od dva mjeseca.

– Na zahtjev istrage, sud je odredio mjeru zadržavanja do 1. juna 2024. godine. Istražitelji i kriminolozi zaplijenili su dva noža i sjekiru. Portparol Istražnog komiteta Moskovske oblasti objasnio je da je naloženo vještačenje. MSK1 javlja da je otac počeo da maltretira svoju ćerku tokom porodične večere. Tatjana je zgrabila kuhinjski nož i ubola oca u grudi pre nego što je pokušala da prikrije tragove. Počela je sjeći tijelo sjekirom, stavljati dijelove tijela u zamrzivač i bacati ruke i noge u kanalizaciju u blizini kuće.

Kasnije je pozvala policiju i priznala šta je uradila. Prema izvještajima medija, kasnije su isplivale mračne porodične tajne. Ispostavilo se da ovaj čovjek često dolazi u posjetu kćerki. Tatjani je bilo žao svog usamljenog oca i spremala mu hranu. Muškarac je u decembru postao udovac i nema nikog osim kćerke i unuke, dok je Tajaniin suprug, s kojim je živjela više od 10 godina, preminuo od korona virusa prije dvije godine. MSK1 prenosi da je otac nedavno počeo da pokazuje nezdravo interesovanje za svoju ćerku i navodno im je sugerisao da imaju seks.

Navodno joj je rekao da je čak kupio i dodatne tablete. Tatjana se u potpunosti nije složila i odgovorila je: – Tata, šta radiš, ti si moj tata! Rođaci su tvrdili da žena, računovođa, nije bila okrutna osoba i da nikada nisu očekivali da će nekoga ubiti. Tatjana je na saslušanju rekla da je u naletu bijesa ubila oca.

Preporučujemo