Neda Ukraden je na muzičkoj sceni već pola vijeka. Osobni život Nede Ukraden vrti se oko kćeri Jelene, zeta Predraga Pece Minovića i troje unučadi. S Pecom je veže posebna veza jer se međusobno jako poštuju i vole. O tome govori i njegova tetovaža, koja služi kao potvrda njihove bliske veze. Možda se čini nevjerojatno, ali na ruci je dao istetovirati ime i prezime omiljene pop zvijezde. Dok su neki bili presretni, drugi su ostali zatečeni. To je zato što je u mnogim obiteljskim pričama koje se šire Balkanom ljubav koju dijele svekrva i zet često predmet šale. No, Neda i Peca jasno su odstupili od te norme.

Tijekom intervjua za Informer, umjetnica  je elaborirala značaj ove  tetovaže, pojasnivši radi li se samo o malom znaku zahvalnosti ili ima dublje značenje. Nakon pomnog razmatranja došla sam do zaključka da mi je suprug moje kćeri poput sina. Pecina odluka da upiše moje ime na svoju kožu nije bila rezultat bilo kakve financijske koristi ili imovinskog dogovora, već zato što sam odigrala značajnu ulogu u njegovom zdravlju i dobrobiti. Zapravo, upravo zbog mog inzistiranja da moja kći potraži liječničku pomoć na klinici uspjeli smo prevladati sve prepreke. Ovu mi je informaciju otkrila s olakšanjem i zahvalnošću.

Problem o kojem se radilo u vezi s njegovim zdravljem bio je ozbiljne prirode, a posebno se odnosio na njegov vid. Prijetila je mogućnost potpunog sljepila na jedno oko. Srećom, ishod situacije bio je povoljan, a on je u znak zahvalnosti odlučio obilježiti tu prigodu tetoviranjem mog imena.

Jelena, kći Nede, vlasnica je kozmetičkog salona, ​​ali i direktorica marketinga. U međuvremenu, Minović je vlasnik dječje igraonice.Djeca Jelene i Minovića su Aleksandra, Neda  i Dušan. Predrag, pak, iza sebe ima prethodni brak, iz kojeg ima ćerku Milicu.

Preporučujemo