Vesna Dedić poput mnogih javnoh osoba pokušava svoj privatni život čuvati daleko od očiju javnosti ali joj to ne polazi baš uvijek za rukom. Doduše ponekad i sama otkrije neke privatne detalje na društvenim mrežama p aje tako već poznato da je sretna u ljubavi i da je našla za sebe idealnog muškarca. Opće je poznato da je emotivni partner Vesne Dedić među najvještijim praktičarima estetske medicine u zemlji. Nadalje, Dejan Antonić nije samo izvanredan suborac, brat, stric i kum, nego što je najvažnije, uzoran sin. Čak i uz njegov pretrpani raspored, njegova predanost majci je nepokolebljiva. Čak je vodi i na putovanja, pokazujući joj svoju potpunu privrženost.

Govornik tvrdi da će doći vrijeme kada on neće biti uz nju, te će duboko žaliti za izgubljenom prilikom da s njom podijeli lijepa iskustva. Kako bi izbjegao to žaljenje, on grabi svaku dostupnu priliku da joj priredi radost, bilo da je poziva u svoje prebivalište, iznenadi je neočekivanim užicima ili čak financira njezina putovanja.

 

Kako im putovanje donosi zadovoljstvo, majka i sin često posjećuju razne lokacije širom Srbije. Nije rijetkost da sin Dejan vodi majku sa sobom na izlete u Grčku, Italiju i druge prekrasne destinacije za koje je potrebno nešto više vremena za istraživanje. Prethodne godine ljubavna druga Vesne Dedić organizirala je majci putovanje u Nikoziju, uz pomoć voditeljice i nekih pratitelja.

Srećom, liječnikova majka posjeduje mladenački duh, zbog čega je nedavno putovanje bilo ugodno iskustvo za sve osim za nju. Međutim, stvarnost ostaje takva da je neprivlačno da vas svekrva prati na romantičnim izletima tijekom ranih faza veze.

Preporučujemo