Sandra Meduza, starleta u usponu, privukla je pozornost javnosti nakon što je napravila niz pogrešaka na kvizu znanja. Također, sudjelovala je i kao natjecateljica reality showa “Parovi”. Prošlo je dosta vremena otkako se zadnji put pojavila u javnosti. Nedavne fotografije otkrivaju da je došlo do značajnih estetskih promjena u njezinu izgledu, što je dovelo do gotovo potpune transformacije njezina osobnog opisa. Čini se da se izgled Sandre Meduze znatno promijenio prema fotografijama objavljenim na njezinom Instagram profilu.

 

Valja napomenuti da Sandra u posljednje vrijeme zarađuje prodajom golišavih fotografija. Naime, napravila je profil na stranici Only Fans, gdje nudi ove intimne slike uz naknadu. Osim toga, njezina fotografija na jahti nedavno se pojavila na raznim platformama društvenih medija. Nije tako davno isplivao cjenik Sandre Meduze koji je objavljen na jednoj web stranici. Ako netko želi intimnu fotografiju Sandre Meduze, mora biti spreman platiti cijenu od 100 eura. Za one kojima je cijena previsoka, njezina kraća snimka u donjem rublju dostupna je po dvostruko većoj cijeni.

Oni koji se žele dopisivati ​​sa Sandrom putem SMS poruka, vidjet će da je njezin cjenik sasvim jasan: za početak razgovora potrebno je platiti uslugu. Osim toga, Sandra mora imati slobodno vrijeme u svom rasporedu da vam odgovori. Ako se netko želi reklamirati na njezinoj zadnjici, naplaćuje se 300 eura. No, oni koji se nadaju osobnijem odnosu ne bi se trebali previše nadati jer cijena najma njezine zadnjice na 12 sati iznosi 450 eura, ali ne uključuje intimne susrete. Ono što za tu cijenu dobijete je pogled na njenu zadnjicu, ali i mogućnost da se upustite u razgovor sa Sandrom Meduza, prenosi portal “Espreso”.

Sandra Meduza proslavila se svojim nekonvencionalnim odgovorima tijekom igranja kviza, poznata po sklonosti iznenaditi i šokirati publiku. Tijekom televizijskog prijenosa, Sandra je publici od preko 500.000 gledatelja objavila da je službena himna Srbije “Sveti Sava”. Osim toga, dala je izjavu da je Nikola Tesla izumitelj elektronike. Po ovim blamovima jeostala dobro zapamćena kod publike.

Preporučujemo