Ekonomska situacija u cijelom svijetu se sve više pogoršava i predviđanja stručnjaka nisu nimalo dobra. Veliki broj ljudi je u potrazi za poslom da bi mogli sebi osigurati kakvu takvu egzistenciju a mi vam danas donosimo priču o jednoj prilici koja bi za nekoga mogla biti idealna.

Česta je pojava da pojedinci koji su se davno preselili prodaju ili iznajmljuju svoje nekretnine na Balkanu. Ovi pojedinci posvetili su cijeli svoj život u inozemstvu izgradnji velebnih rezidencija u svojoj domovini, unatoč odsutnosti stanovnika. Poslovni čovjek iz Sjedinjenih Američkih Država trenutno traži obitelj za stanovanje i rad na svom imanju, udaljenom 7 kilometara od centra grada u Gornjem Selu.

  • S mjesečnom plaćom od 700 eura jamči siguran otkup svih njihovih proizvoda, jer u skoroj budućnosti namjerava otvoriti hotel u svojoj rodnoj Crnoj Gori. Poslovni čovjek je već privukao značajan interes za svoj nadolazeći pothvat. Nadalje, dobrobit njegovog djeda mu je od velike važnosti i spreman je ponuditi stoku za uzdržavanje obitelji, bilo da se radi o stadu od 10 krava ili stadu od 100 ovaca i koza, osiguravajući da sav profit ide izravno u njihovu korist.

Koristeći svoju ogromnu stručnost kao uspješan poduzetnik u Sjedinjenim Državama, posjeduje mnoštvo poduzeća i posjeduje 50 hektara vrijednog zemljišta, koje obuhvaća rezidencije, staje i druge prateće objekte u neposrednoj blizini Bieropola, gdje se trenutno gradi hotel . Prema Šutovićevim riječima, obitelj će biti primatelji dobiti od prometa mlijeka, sira, teladi i janjadi.

Naša farma je u potpunosti opremljena svim neophodnim strojevima, čime im možemo pružiti sve što im je potrebno. Nadam se da mogu pronaći obitelj s djecom koja će s entuzijazmom prihvatiti ovu priliku. Ovaj sam prijedlog podijelio s crnogorskim ministrom poljoprivrede, čvrsto vjerujući da će obitelj iskreno razmotriti moju ponudu i pristupiti ovoj profesiji s najvećom predanošću.

 Kako bi se osiguralo da se najveća važnost pridaje integritetu i zakonitosti buduće obitelji, imperativ je da posjeduju vlastite pouzdane reference i da budu slobodni od bilo kakvih pravnih zavrzlama. Kako bi se zajamčilo da će samo pošteni pojedinci dobiti priliku za preseljenje, provest će se temeljita procedura provjere. Obitelj će imati privilegiju tražiti vlasništvo nad velikodušnim stanom s četiri spavaće sobe.

Bonus tekst:

Prekrasan kulinarski užitak poznat kao Kačamak čeka one koji se žele prepustiti njegovim okusima. Porijeklom iz sjeverne regije Italije, palenta, poznata i kao cachamac ili cachamak, oduvijek je zauzimala posebno mjesto kao omiljeno rustikalno jelo. Kako navodi cajeviza.com, palenta ne samo da se može pohvaliti finim okusom, već pruža i obilje hranjivih tvari.

  • Njegova svestranost u pripremi pruža mnoštvo kulinarskih mogućnosti, što ga čini savršenim prilogom širokom spektru jela. Izrađena od bijelog ili žutog kukuruznog brašna, ova slatka kreacija nudi nutritivne prednosti kukuruznog brašna ili krupice, što ga čini izvrsnim izborom za promicanje cjelokupnog zdravlja. Štoviše, jedan od najprivlačnijih atributa palente leži u njenom sastavu bez glutena, što je čini prikladnom za pojedince svih dobnih skupina.

Ovaj hranjivi užitak pokazao se kao optimalan izbor za dojenčad, pojedince koji kreću na putovanje s regulacijom tjelesne težine ili one koji se bore s gastrointestinalnim problemima. Palenta je vitalan izvor esencijalnih minerala, hranjivih tvari i vitamina koji su ključni za optimalno funkcioniranje organizma.

 

Ima značajnu ulogu u zaštiti od niza bolesti i jačanju cjelokupnog zdravlja. Njegov sastav sastoji se od prirodnih masti, uključujući karotenoide, koji aktivno promiču bolje probavno zdravlje. Potpora zdravoj probavi jedan je od načina na koji palenta doprinosi mršavljenju. Glavna komponenta ovog ukusnog jela, kukuruz, zaslužan je za njegove izuzetne prednosti.

Kukuruz, rangiran kao druga najznačajnija žitarica u svijetu, po važnosti ga prati samo pšenica i riža. Palenta, dobivena iz kukuruza, hranjiv je i vrlo koristan izvor dugotrajne energije za tijelo. Sa svojim niskim sadržajem kalorija, služi kao idealan izbor za osobe koje vode računa o težini i žele smršaviti koji kilogram. Njegova učinkovitost i nutritivna vrijednost čine ga visoko preporučenom prehrambenom opcijom, čak i za djecu.

Palenta, s oko 380 kalorija na 100 grama, služi kao zdrav i koristan spremnik ugljikohidrata i lipida koji pridonose općem blagostanju. Dokazuje se kao izuzetna opcija za dojenčad i djecu, nudeći im ukusno i hranjivo jelo, posebno u kombinaciji s omiljenim jogurtom ili povrćem. Nadalje, palenta igra vitalnu ulogu u jačanju imunološkog sustava, sprječavajući svaki nagli pad imuniteta.

Preporučujemo