Poznata pjevačica Jelena Karleuša sama sebe voli nazivati balkanskom divom dok su joj novinari dali nadimak mama od skandala obzirom da nema dlake na jeziku i da uvijek iznosi svoje mišljenje bez uvijanja. Mnogi je smatraju i modnom ikonom.

Jelena Karleuša povremeno oduševi svoje pratioce na Instagramu izlaganjem svoje garderobe. Vjeruje se da posjeduje mnogo opsežniju kolekciju od one prikazane na njezinom profilu, očito je da je samo djelić njezinih akvizicija izložen. Unatoč tome, njezini obožavatelji nalaze utjehu u tome da bace pogled na njezino cijenjeno utočište, makar i na kratko.

  • Jelenin besprijekoran osjećaj za stil priskrbio joj je reputaciju najmodernije dame kako na pozornici tako i u javnosti, učvrstivši svoju poziciju top trendseterice u odijevanju. Jelena ne prestaje osvajati modne stručnjake i javnost svojim besprijekornim stilom kad god se pojavi, ne ostavljajući mjesta zamjerkama.

Suprotno uvriježenom mišljenju, muška publika plješće njezinom zanosnom izgledu, dok su gledateljice zaintrigirane njezinom besprijekornom figurom i raspituju se o izvoru njezine prefine garderobe. Poznata pop zvijezda otvoreno priznaje da je osobno dizajnirala i šivala svoju odjeću za pozornicu, pokazujući svoj neusporedivi talent u ovom području.

Međutim, kada je riječ o svakodnevnom, profesionalnom i svečanom odijevanju, svoju garderobu radije nabavlja s međunarodnih odredišta. Svakog mjeseca nastoji posjetiti ili Milano ili Pariz, s nedavnim čestim putovanjima u Dubai, cijelo vrijeme u društvu svoja dva voljena ljubimca. Tijekom razgovora Jelena je šaljivo prokomentirala kako su Atina i Nika nakon par sati u potrazi za predahom, dok je kod nje stalna aktivnost sve dok traje shopping.

Njegova ljubav prema luksuznim međunarodnim robnim markama proteže se na širok raspon artikala, uključujući nakit, torbice, šešire, cipele, kapute, komplete, haljine, suknje i jakne. Uz svoju tek stanjilu figuru, Karleuša s lakoćom izvlači svaki outfit koji odabere, pokazujući svoju ljubav prema širokom spektru modnih stilova.

Nedavno je dobila poziv u Pariz da svoje manekenske vještine pokaže na modnoj pisti, a izvela ga je s takvom gracioznošću i samopouzdanjem da bi čovjek pomislio da je cijelo vrijeme bila profesionalni model. Kroz svoje veze na raznim mrežama imala je priliku komunicirati s renomiranim dizajnerima i utjecajnim osobama iz cijeloga svijeta koji su bili očarani njezinim jedinstvenim smislom za modu.

  • U vili koja se nalazi na Dedinju, sva raskoš, uključujući skupe torbe, nakit i odeću, pedantno je organizovana u jednoj prostoriji. Jelena Karleuša, dizajnerica garderobe, došla je do spoznaje da njezina kolekcija stvari eksponencijalno raste iz tjedna u tjedan, što ju je nagnalo da poveća veličinu svoje sobe kako bi primila sve, čineći je čak većom od tipične dnevne sobe. Mnogo je znatiželje hoće li na kraju dragocjene stvari prenijeti svojim kćerima, koje već pokazuju nevjerojatne sličnosti sa svojom majkom koja se bavi modom.

Kad je riječ o Jeleninom romantičnom životu, on je jednako zadivljujući kao i njeni profesionalni poslovi. Svojedobno je bila zaručena za Zorana Davidovića – Ćandu, koji se, kako su novine sugerirale, povezivao s beogradskom underground scenom. Tragično je stradao 23. ožujka 2000.

U znak sjećanja na njega, Jelena mu je posvetila dirljivu pjesmu “Balada za Zorana”. Dana 23. rujna 2004. izmijenila je zavjete s Bojanom Karićem u Crkvi Petra i Pavla u Topčideru. Veselje je nastavljeno u vili “Jelena”, gdje su imali i građanski obred. No, njihova bračna sreća bila je kratkog vijeka, razveli su se samo tri mjeseca kasnije, pa se o razlozima njihovog razlaza ne prestaje nagađati.

Jelena krivi svog bivšeg supruga jer je nije uspio zaštititi od kandži ujaka Bogoljuba i bespoštedne medijske kritike koja je ukaljala njen ugled, transformirajući je iz snažne žene u ranjivu i slabašnu osobu. Bojan se odlučio ne pojaviti na brakorazvodnoj parnici, već je umjesto njega poslao svoju majku. On se naposljetku ponovno oženio s Mašom Karić i osnovao obitelj, dok je Jelena uplovila u vezu s kontroverznim poduzetnikom Vladanom Marićem, koji je prije bio u vezi s Nives Celzijus i Sandrom Drašković

. Putevi joj se ukrstili 2007. godine sa sedam godina mlađim profesionalnim nogometašem Duškom Tošićem. Dao joj je lažnu dob, navodeći da ima 26 umjesto 20 godina. U početku je osjećala snažnu privlačnost prema njemu, a nakon samo dva dana upoznavanja donijela je odluku da se preseli u Francusku kako bi bila s mu. Njegov fizički izgled, uz njegovu pažljivu narav, osvojili su je te je u njemu vidjela potencijalnog partnera s kojim bi mogla zasnovati obitelj. Tvrdi da pati od selektivne amnezije i da se može samo prisjetiti Duška Tošića, kojeg smatra svojom prvom ljubavi.

Njihovo vjenčanje održano je 28. lipnja 2008. u hotelu Prezident u Kovilovu. Kum je bio modni kreator Darko Kostić, koji je osobno dizajnirao njezinu vjenčanicu ukrašenu kristalima. 7. rujna te iste godine podvrgnuta je carskom rezu kako bi rodila njihovu prvu kćer Atinu. Samo tri mjeseca kasnije našla se pred rizičnom trudnoćom. Ipak, 7. rujna 2009. uspješno je rodila njihovu drugu kćer Niku.

Unatoč brojnim obavezama, tvrdi da joj obitelj donosi neizmjernu sreću, a odlučna je svojim kćerima pružiti ljubav i obrazovanje koje je i ona stekla. On čvrsto vjeruje u moć komunikacije za rješavanje bilo kojeg problema i osobno se obvezao da nikada neće pribjegavati fizičkom kažnjavanju svoje djece. Prepoznajući Atininu duboku strast prema glazbi, on je vidi kao prirodnog nasljednika njegove glazbene ostavštine.

 

Jelena, s druge strane, ima oštro oko za modu i često je smatraju trendsetericom u industriji. U suradnji s Darkom Kostićem uspješno je pokrenuo vlastitu liniju odjeće JK wear. Dok je njezinu građu nekoć diktirala majka priroda, ona se nakon poroda posvetila rigoroznim treninzima.

Kao perfekcionist, neprestano se tjera da postigne još veće visine. Kako bi održala svoju figuru, marljivo slijedi dijetu koju joj je propisao trener Dušan Perović, no najzahtjevnije se pokazalo odricanje od energetskih napitaka koji doprinose nastanku celulita. Uz čist način života bez alkohola, kave i bilo kojih drugih poroka, smatra ih jedinim grijehom.

Preporučujemo