U posljednje vrijeme ističe se talent Suzane Mančić na raznim područjima, uključujući kuhanje i čišćenje kućanstva. Njezina stručnost u ovim stvarima privukla je pozornost u posljednjih nekoliko godina. Poznata voditeljica koja je u mladosti nosila nadimak loto djevojka ima veliko iskustvo kao domaćica.

Dugo je bilo uvriježeno mišljenje da “Loto djevojka”, koja je  udana za grčkog milijardera i živi u srcu metropole, nije znala prišiti čak ni gumb. Nije se smatrala onom vrstom žena koja bi sate provodila stojeći za štednjakom, a još je manje bila ubrojana u red domaćica koje ručno čiste podove, a da pritom ne proliju ni kap. Redakcija magazina “Story” više puta je imala priliku svjedočiti primamljivoj atmosferi doma simpatične voditeljice. To je uključivalo promatranje njegova urednog rasporeda, disciplinirano održavanje, čistoću i još mnogo toga. Unatoč tome, nitko nije slutio da je trosobni dnevni boravak, prostrani dnevni boravak, blagovaonicu, kuhinju i dvije kupaonice do danas osobno održavala domaćica.

Jasno je da se kreator “Suzaninog izbora” ne boji teškog rada. Doznalo se da je metode Suzane Mančić prenijele od njezine majke i bake, koje su bile uzori domaćinstva, odane obitelji, a ipak su uspjele steći obrazovanje i osjećaj neovisnosti. Prema Suzani, spol ne bi trebao biti prepreka za ostvarenje nečijih težnji, sve dok osoba posjeduje snažnu odlučnost za uspjehom. Čvrsto vjeruje da su besposlica i nerad štetni za nečije blagostanje, pa se stoga trudi baviti se svakodnevnim kućanskim poslovima.

Suzanine drage bijele tenisice i cipele danas su trebale na čišćenje. Kao i kod većine bijelih potplata, s vremenom imaju tendenciju požutjeti. No, Suzana je otkrila način kako to spriječiti i zadržati besprijekoran izgled svoje cijenjene obuće. Na temelju videa, čini se da je dotična pasta jedinstvena mješavina sode bikarbone, paste za zube i natruhe octa.
Suzana ga koristi već duže vrijeme i izrazila je zadovoljstvo njegovim djelovanjem. Ona ga svim srcem podržava svima kojima je potreban takav proizvod.

Preporučujemo