Dubravka Mijatović, poznata srpska glumica, u prosincu će proslaviti 55. rođendan. Čak iu ovoj dobi, i dalje se smatra jednom od najljepših glumica u zemlji. Ona je ostvarila veliki broj uloga u domaćim filmovima i serijama po kojima će zauvijek ostati upamćena. Izgled Mijatovićeve je besprijekoran, a prema starenju ima neustrašiv stav. Tvrdi da joj upiti o godinama nimalo ne smetaju, a čak je i ponosna na njih. Mijatović tvrdi da je zahvalna za svaku proživljenu godinu i njeguje njihovo iskustvo.

Dubravka svoj privatni život nastoji zadržati za sebe, au rijetkim slučajevima u kojima je davala intervjue nije puno otkrivala. Međutim, u jednom takvom intervjuu ispričala je da je vrijednost njege lica pokupila u djetinjstvu od svoje majke. Promatrajući majku kako se  sprema za posao, Dubravka je naučila koliko je briga o sebi važna za žene. Shvatila je da napuštanje kuće bez odgovarajuće pripreme nije prihvatljivo. Ove lekcije su je naučile da osobno dobrobit uvijek treba biti prioritet, čak i kada je vrijeme ograničeno. Kako je Dubravka prije nekoliko godina izjavila u intervjuu za portal “To sam ja”, nedostatak vremena nikada ne smije biti izgovor za zanemarivanje sebe.

Dubravka, medijska ličnost, progovorila je o svom izgledu, navodeći da izgleda odlično jer nije pratila najnovije trendove. No, ona ne odbacuje u potpunosti ideju kozmetičkih zahvata i divi se ženama koje su se podvrgnule kirurškim zahvatima kako bi poboljšale svoju ljepotu. Dubravka vjeruje u svoju genetiku i do sada je nije iznevjerila. Napomenula je i da svoju tjelesnu građu održava redovitom tjelovježbom.

Iako nisam bez mana, trudim se ne zadržavati se na njima. Smatram da sam zadovoljna svojom fizičkom formom i to pripisujem režimu vježbanja. Konzumiram dosta hrane, ali to uspijevam izbalansirati jer sam aktivna.

Preporučujemo