Rezidencija Jelene i Novaka Đokovića na Kosmaju jedinstvena je u svakom pogledu. Ovaj par ima više nekretnina u kojima provode vrijeme kasa su svi na okupu.Vila je već bila poznata po ukusno uređenom vrtu i velikom imanju s pogledom na Avalu i prije nego što ju je slavni dvojac kupio. No, šuška se da su poželjeli napraviti sitne preinake, a sada je njihov idilični kutak još zadivljujući. Riječ je o nekretnini koja je ranije bila u vlasništvu obitelji Karić, točnije Elene Karaman i Jugoslava Karića. S obzirom na to da se kći Verice Rakočević bavi dizajnom interijera, očekivalo se da će nekretnina imati impresivnu estetiku.

Nakon raspada braka odlučila je prodati svoju kuću. Izvješća govore da je s novim vlasnikom Novakom Đokovićem uspjela sklopiti kupoprodajni ugovor za iznos od čak 2,9 milijuna eura.Jelenin i Novakov novi dom izgledao je poput španjolske haciende, no oni su željeli dizajnu dodati svoj osobni pečat.Zbog opsežnog procesa obnove trajalo je duže vrijeme za dovršetak, a nisu se mogli preseliti godinu dana.

Kako pišu tabloidi, čini se da je došao kraj navodnim burnim vremenima za obitelj Đoković. Novakova obitelj, uključujući njegove roditelje Srđana i Dijanu, te njegovu djecu Taru i Stefana, sada mogu bez ikakvih smetnji uživati ​​u svom utočištu mira. Mogu uživati ​​u ljekovitom pogledu, zaroniti u bazen, udobno se smjestiti uz kamin i prepustiti se mnoštvu drugih pogodnosti.Bez sumnje, rezidencija Jelene i Novaka Đokovića na Kosmaju osmišljena je s namjerom opuštanja i razonode. Nema sumnje da će par svoje slobodno vrijeme maksimalno iskoristiti unutar stana.


Ovo imanje zauzima posebno mjesto u njihovim srcima iz raznih razloga, iako posjeduju nekoliko drugih svojstava.Nekretnina se može pohvaliti s dovoljno prostora i posebnim karakterom, dok je u neposrednoj blizini centra grada. Unatoč pristupačnosti, udaljen je od gradske vreve, pružajući mirno utočište od urbane gužve.

Preporučujemo