Mnogi vjeruju da je svaka godina rođenja povezana s jedinstvenom karmom. Osim toga, smatra se da pokazuje u kojoj se fazi reinkarnacije pojedinac nalazi. Pronađite godinu svog rođenja u ponuđenoj tablici, koja će prikazati odgovarajući broj povezan s vašom karmom. Ovaj broj će odrediti vrstu karme koja će vas pratiti kroz život, kao i kako je ispraviti i poboljšati. Pogledajte šta ovaj broj kaže o vama.

1.

Pojedinci prirodno nemirnog duha često pokazuju prilagodljivost, iako su skloni pesimizmu i oklijevaju pokrenuti promjene. Mogu se prikazati kao ljubazni i otvoreni, ali iznutra posjeduju tvrdoglavost sličnu dječjoj tvrdoglavosti. Ove osobe mogu doživjeti promjene raspoloženja i epizode depresije. Tradicionalno se ne smatraju romantičnima, ali žude za ljubavlju i privrženošću. Nisu skloni visokoenergetskim zanimanjima i umjesto toga preferiraju radno okruženje koje je mirno, planirano i promišljeno izvedeno. Kao pojedinci čiji je element voda, često uživaju u vodenim sportovima i mogu se odlučiti za odmor u blizini mora, jezera ili rijeke.

2.

Ova je osoba poznata po svojoj ljubaznoj prirodi i pristupačnom ponašanju, bez ikakve naznake agresije. Iako možda nemaju pretjerane ambicije, iznimno su marljivi u obraćanju pažnje na detalje. Iako su izvrsni u svom području stručnosti, možda nisu prikladni za vodeće pozicije. Vrhunac svog života često doživljavaju između 45. i 47. godine. U stvarima srca vrlo su obzirni prema partnerovim potrebama i emocijama, često slijedeći srce preko glave. Iako im materijalna dobra nisu prioritet, teže financijskoj stabilnosti i ravnoteži. Rade u područjima kao što su odnosi s javnošću, poljoprivreda ili bilo koje zanimanje koje zahtijeva interakciju s ljudima ili prirodom.

 

3.

Dok sazrijevaju i osamostaljuju se u mladosti, njihov mladenački duh i optimističan pogled ostaju s njima. Posjeduju pozitivnu narav, ali mogu biti izrazito tvrdoglavi i netolerantni, što im otežava prilagodbu promjenama. Njihov najveći dobni raspon je između 34 i 38 godina. Često žive u trenutku, imaju sreću s financijama, ali su skloni impulzivnom trošenju i nemaju sposobnost uštedjeti novac. Zanimanja koja su u skladu s njihovim snagama uključuju podučavanje, pisanje, glazbu i druge umjetničke aktivnosti.

4.

Pojedinci koji imaju općenito pozitivan pogled na život, ali im nedostaje snaga volje i hrabrosti potrebni da se uhvate u koštac sa životnim izazovima često se opisuju na ovaj način. Takve osobe imaju prirodnu osjetljivost koja ih čini dobrodušnima. Njihova najbolja dob obično je oko 38 godina, a često se smatraju iznimno privlačnima. Međutim, može im biti teško poticati zdrave i dugotrajne veze s drugima. Prilično su razboriti sa svojim financijama, rijetko se zadužuju. Krajnja karijera ovih osoba bila bi specijalizacija za koordinaciju događaja i odnose s javnošću.

5.

Broj pet sastavni je dio naše svakodnevice, pojavljuje se u različitim oblicima i kontekstima. To je neparan broj, te u nizu prirodnih brojeva prethodi šestici i slijedi nakon četiri. To je također i broj prstiju na jednoj ruci, činjenica koja je kroz povijest utjecala na mnoge kulture i običaje. Osim toga, broj pet pojavljuje se u mnogim značajnim područjima, uključujući znanost, religiju i matematiku. Na primjer, pentagon, petostrani poligon, od davnina je simbol moći i snage. U polju matematike, broj pet se smatra prostim brojem, što znači da se može podijeliti samo sa sobom i jedinicom. Sve u svemu, broj pet je bitan i fascinantan entitet koji nastavlja utjecati na naš svakodnevni život na brojne načine.

 

6.

Pojedinci s ovim specifičnim tipom osobnosti pokazuju izmjenične temperamente. S otprilike 42 godine života doživljavaju izazovno razdoblje. Njihov instinkt preživljavanja je jako razvijen. Ovaj tip osobe ima čvrstu građu i robusnu konstituciju. Posjeduju intenzivnu čežnju za ljubavlju. Skloni su preuzimanju kontrole u odnosima. Ove osobe su idealne za menadžerske uloge i ističu se na vodećim pozicijama.

7.

Pojedinci s prirodnom sklonošću prema vodstvu i inovacijama imaju tendenciju da posjeduju visoko razvijen osjećaj intuicije. Postavljaju si visoke težnje i njegovali su osjećaj samopouzdanja. Iako su možda samozadovoljni, muči ih i strah od neuspjeha. Obično su njihove najproduktivnije godine oko 40. godine; međutim, mogu imati česte glavobolje i nedostatak energije. U romantičnim vezama više vole imati kontrolu, ali pokazuju nježno ponašanje. Ove osobe ističu se u upravljanju svojim financijama, brzo zarađuju novac i razborito ga troše. Najprikladnije karijere za njih uključuju trgovca, učitelja, političara i propovjednika.

 

8.

Ova osoba je poznata po tome što bez rezerve izražava svoje emocije i ima prirodnu sklonost optimizmu. Posjeduju iznimne govorničke vještine i imaju sposobnost uvjeravanja drugih, što ponekad može dovesti do manipulacije. Oni žude za pažnjom i skloni su proučavanju svakog detalja u svojoj okolini. Tek kad navrše 40 godina život im postaje stabilniji. Međutim, bore se s upornošću kada pokušavaju postići svoje ciljeve. Cijene svoju slobodu i izbirljivi su pri odabiru partnera. Obično se ističu u karijerama poput prava ili financija.

9.

Ova osoba je poznata po svojoj nepokolebljivoj odlučnosti i nepokolebljivom samopouzdanju. Uvjeriti ovu osobu da promijeni svoj stav o određenoj stvari može biti izazovno. Često svoje stavove iznose drugima. Iako se mogu činiti spokojnima, posjeduju unutarnju snagu i mudrost. Po prirodi posjeduju osobine vukova, s velikim samopouzdanjem vode čopor. Imaju tendenciju manipuliranja u vezama, ali prolaze kroz transformaciju kada osnivaju obitelj. Oni postižu uspjeh u mladosti i jako ovise o financijskoj stabilnosti. Kada je riječ o zapošljavanju, prioritet im je stabilnost i pouzdanost.

10.

Ova osoba je vrlo senzualna i emocionalna, vodi zabavan i živahan život. Međutim, mogu biti netolerantni i impulzivni, često kritiziraju one oko sebe i imaju visoka očekivanja od drugih. Skloni su čestom mijenjanju partnera i posjeduju idealističku prirodu, pridajući više vrijednosti duhovnom nego materijalnom. Srednje godine smatraju se najboljim godinama. Kad je ljubav u pitanju, sposobni su s lakoćom zavesti druge. Financijski, oni variraju između krajnosti, imaju vrlo malo ili puno. Odgovarajuća zanimanja uključuju diplomaciju, glumu i umjetnost.

Preporučujemo