Iako je čovjeka za kojeg se na kraju udala poznavala 12 godina, veza Mine Kostić s njim je bila turbulentna do njegovog razvoda. Za nekoliko mjeseci preselila se k njemu, a dvije godine kasnije vjenčali su se. No, kad pogleda unatrag, Mina Kostić duboko žali zbog ove odluke. Njezin prvi suprug, osim što joj je nanio značajnu psihičku štetu tijekom braka, ostavio ju je i golemu financijsku štetu.

Pjevačica je zbog ljubavi izgubila imovinu procijenjenu na 300.000 eura. Zbog toga je Mina Kostić odahnula kada je pravnosnažna presuda o razvodu s Tiosavom Sretenovićem stupila na snagu . Zatim je opisala previranja koja je proživjela tijekom tri godine braka. Mina je otkrila da nikada do sada nije bila izložena verbalnom maltretiranju kakvom ju je podvrgnuo  njen mučitelj. Iako ju je već jednom pokušao fizički napasti, jasno je dala do znanja da će to biti njegov posljednji čin agresije. Zbog toga je pribjegao psihičkim mukama, kojima ju je svakodnevno izlagao. Zbog toga je izgubila samopouzdanje i postala prožeta nesigurnošću, do točke u kojoj više nije prepoznavala samu sebe. Na svakom koraku on bi je sputavao i nametao joj ograničenja. Čak i kad bi posjećivala predstave ili fotografirala, misli bi joj bile obuzete brigama hoće li on to odobriti ili ne. Osjećala se nemoćnom, a njegovo stalno omalovažavanje samo je dodatno narušilo njezino samopoštovanje.

Odjednom ju je pogodio novi val šoka kada je otkrila da joj je suprug bio nevjeran. Prvobitno sam planirala provesti tjedan dana u Njemačkoj kako bih produžila vizu. Nažalost, moj partner je tvrdio da ne može sa mnom jer ima nedovršena posla u Beogradu. Sumnjala sam u njegovu opravdanost, a kad sam stigla u zračnu luku, obavijestila sam ga da ću raskinuti naš brak ako se ponaša sumnjivo. Iako ga je više puta zvala iz Njemačke, Mina nije dobila nikakav odgovor od supruga. Nakon što se vratila dva dana ranije, otkrila je da joj je krevet netaknut i točno onakav kakav ga je ostavila. Nakon nekog vremena, konačno je došao do nje i otkrio da je na moru. No, prijatelji su joj brzo dojavili da je Tika zapravo dolje s ljubavnicom. Mina je bez imalo oklijevanja podnijela zahtjev za razvod.

Tijekom razvoda 2006. Mina je za Scandal ispričala kako je njezin partner vikao na nju, inzistirajući da je luda i da joj treba psihijatrijska pomoć. Unatoč njegovim protestima, odlučila je otići i potražiti utočište kod svoje majke. Nikada nije požalila zbog te odluke jer joj je donijela mir i neovisnost. No, Mina je ostala s velikim dugovima i bez zajedničke imovine jer nije otkrila vlasništvo kako bi ubrzala brakorazvodnu parnicu. Prema Mininim riječima, odvjetnik ju je obavijestio da će pravni postupak za taj konkretan slučaj biti dugotrajan. Iako joj Tika duguje ukupno 300.000 eura, ona mu je odlučila oprostiti jer ništa nije tako dragocjeno kao mogućnost da živite slobodno. Mina je izjavila da joj je ovo novostečeno oslobođenje prvi put omogućilo da diše bez ograničenja.

Mina i njena pokojna majka Duda zajedno su uložile u trospratnicu koja je na kraju ostavljena u nasljeđe Mininom bivšem suprugu. Unatoč ovakvom ishodu, Mina nije doživjela nikakvu grižnju savjesti. Iako sam ja financirala izgradnju zgrade, od prodaje stanova nisam ostvarila nikakvu zaradu. Međutim, nemam nikakve dvojbe da mu sve prepustim. Siguran sam u vlastitu čistoću i pred sobom i pred Bogom. Prilikom našeg razvoda moj bivši suprug je odbio platiti svoj dio sudskih troškova koji je iznosio svega 250 eura. Kad nam je odvjetnik predložio da podijelimo troškove, uzvratio je: “Tko želi razvod, neka plati”.  Mina nije imala sreće u prijašnjoj vezi s Igorom Iksom, ali je bila blagoslovljena ljupkom kćeri koja je procvjetala u zadivljujuću ženu. Čini se da joj je treći put čar. Trenutačno je u zadovoljnoj vezi s 15 godina mlađim Nikolom s kojim su već neko vrijeme zajedno. Mina je presretna njihovom vezom i nagovijestila je da bi se mogli vjenčati na njezin 50. rođendan. Nama ostaje samo da joj poželimo sreću.

Preporučujemo