Nada Obrić je poznata pjevačica narodne muzike koja je bila izuzetno poznata u Jugoslaviji. Tokom godina, mediji su dosledno usmeravali pažnju ka Nadi Obrić, ne samo zbog njenog izuzetnog vokalnog talenta, koji se smatra među najboljima u Srbiji, već i zbog njenog zanosnog ličnog života, koji je predmet večne fascinacije javnosti. 

Činjenica da je proslavljena glumica zapravo potomak Nade Obrić bila je strogo čuvana tajna. Stekla je znatna priznanja javnosti, ne samo zbog svog izuzetnog talenta u scenskim umetnostima, već i zbog neustrašive borbe protiv Miroslava Aleksića, profesora glume kojeg je optužila za seksualno zlostavljanje. U iznenađujućem preokretu događaja tokom gostovanja u jednoj emisiji, Nada je neočekivano otkrila da je glumica s kojom je razgovarala njena sopstvena unuka, što ju je ispunilo ogromnim ponosom. Njihova veza seže do trenutka kada je Nada neustrašivo prenijela svoja lična iskustva u Mikovoj školi glume. Izražavanje takvih bolnih susreta je izazovan zadatak. Kao dragi dragulj, njeni roditelji su je štitili i njegovali, osiguravajući joj sigurnost i dobrobit. Nažalost, ovi traumatični incidenti su se desili tokom njenog ključnog razvojnog perioda, pojačavajući tugu. Ipak, dijeleći svoju priču, ona će otkriti utjehu. “Ostajem nepokolebljiva u svom uvjerenju da će na kraju sve biti u redu i da će ova muka nestati”, uvjerila je Nada.

 

Poznata po svojoj nepokolebljivoj odlučnosti, Nada Obrić je u više navrata otvoreno podijelila svoje trijumfalno pobjedništvo nad rakom, izbijajući kao pobjednik nad ovim nemilosrdnim protivnikom ne jednom, ne dvaput, već tri puta. Pevačica je izrazila iskrenu zahvalnost svojoj porodici za njihovu nepokolebljivu podršku tokom njene teške borbe protiv tri različita slučaja raka. Tokom čitavog izazovnog putovanja, njena porodica je odlučila da je zaštiti od određenih detalja kako bi ublažila teret. Zajedno su savladali nedaće, a sada pevačica sa novom snagom prihvata svaki dan, kreće u svakodnevne šetnje i istrajava u borbi. Shodno tome, njeno sveukupno blagostanje je doživjelo značajno poboljšanje. . Itana i Saša, njena deca sa Acom Ivanovićem, odgajani su sa istom odlučnošću. Nakon 15 godina braka, Nada i Aca su doneli odluku da se rastanu. Ipak, Nadina veza sa ćerkama iz prethodnog braka, Majom i Saškom, ostala je izuzetno neraskidiva. Pevačica izvlači ogromnu sreću iz malih radosti koje joj doprinose egzistenciji, namerno se kloni negativnosti i ljudi koji su fiksirani na nesreću. Većina njenih slobodnih sati posvećena je trenucima sa svojim potomcima i unucima.

 

Tokom godina od 1989. do 2004. godine, Nada je bila u braku sa Acom Ivanovićem, što je rezultiralo rođenjem njihove ćerke Itane i sina Saše. Aco je iz prethodnog braka imao dvije ćerke, Maju i Sašku, a Nada je svjesno odlučila da ih tretira kao svoje, nikada ih ne odvajajući od svoje biološke djece. Otkriće muževljeve nevernosti navelo je Nadu da raskine brak, izbor za kojim ne žali, ali ga priznaje kao jedan od najtežih trenutaka u svom životu. Itana je, slijedeći stope svoje majke, diplomirala pravo i trenutno radi u oblasti diplomatije. Saša je, s druge strane, oženjen Ljiljom, a zajedno imaju sina Vuka i ćerku Nataliju. Nadino obožavanje svojih unuka je duboko, a njihovom odgoju pristupa blago. Izražava zahvalnost svojoj divnoj snaji, koja joj ne samo da donosi ručak, već i pomaže u održavanju čistoće njenog stana. Uz to, Nadu dijeli prijateljstvo koje traje više od tri decenije sa svojim kumom, cijenjenim bosanskim kompozitorom Draganom Stojkovićem. Na kraju, pevačici je na poklon od drage prijateljice, koju je od milja nazvala Zvrle, uručen ljubimac majmun. Između njih se stvorila snažna veza i ona bi ga vodila sa sobom gdje god je išla. Nažalost, Zvrle je tokom noćne smjene u automehaničarskoj radionici nenamjerno ispraznio bateriju, što je rezultiralo njegovom preranom smrću.

Preporučujemo