Da se sudbina zna poigrati sa ljudskim sudbinama pokazuje i sljedeća priča. Katie Page, stanovnica Kolorada, ima ogromnu ljubav prema djeci. Iako možda nema vlastito biološko potomstvo, zdušno je prigrlila ulogu roditelja posvojivši troje djece. Kasnije se njezina ljubav produžila kad je uplovila u vezu s muškarcem po imenu Još, a u svoj dom primila još dvoje djece iz njegove prijašnje veze. Njihovu obitelj trenutno čini sedam pojedinaca – dva dječaka, tri djevojčice te sami Katie i Joša. No, globalnu pozornost nije plijenila veličina njihove obitelji, već priča o njihovoj posvojenoj djeci. Kada je Kate zbog određenih nejasnoća odlučila provesti DNK testove svoje djece, ostala je bez riječi i zapanjena rezultatima.

 

U dobi od 40 godina, Katie je 2017. donijela odluku koja joj je promijenila život da konačno ostvari svoj san iz djetinjstva i usvoji dijete. To ju je navelo da primi Graysona u svoj dom, dragocjenu bebu koja je sada procvjetala u divnog šestogodišnjaka. No, sudbina je Katie namijenila više kada je primila neočekivani poziv socijalne službe. Obavijestili su je o jednogodišnjoj djevojčici kojoj je potrebno udomiteljstvo puno ljubavi. Katie je bez trenutka oklijevanja otvorila svoje srce i dom djevojčici. Kako je vrijeme prolazilo, Katie nije mogla ne primijetiti nevjerojatnu sličnost između svog posvojenog sina i djevojčice koju je primila kao udomljeno dijete. Nakon što je otkrila da je biološka majka dala različita prezimena kada je davala bebe na usvajanje, Katie je isprva vjerovala da moraju biti od različitih majki; međutim, DNK test otkrio je sasvim drugu istinu. Katie je bila ugodno zatečena kada je otkrila da su Grayson i Hana braća i sestre. U prosincu 2018., uz pomoć ovih rezultata testa, Katie je uspjela dovršiti službeni proces posvajanja Hane. Prema riječima Kate Page, objasnila je da je Hana zbog njihove obiteljske veze mogla stanovati u njezinom kućanstvu. Bilo je očito da im je suđeno ponovno se ujediniti; ova je božanska namjera bila očita. Da nisu u srodstvu, Hana bi bila smještena kod alternativnih rođaka umjesto da ostane s njihovom obitelji. Kate je ovo smatrala nevjerojatnom pojavom, kako je izjavila za časopis “People”. Ali zapanjujuća priča Katie iz Colorada nije tu završila. Sudbina joj je spremila još jedan neočekivani obrat.

 

Samo dvije godine nakon što je Paige zakonski postala Hannahin posvojitelj, saznala je za postojanje Jacksona, jednogodišnjeg dječaka koji je slučajno bio biološki brat i sestra Hannah i Grayson. Nakon što je zagrlila malenu u naručje, Katie je preplavila navala čiste sreće. Gorljivo je podijelila s američkim medijima: “Gle! Ovo dijete je njihov brat ili sestra, cijenjeni dodatak njihovoj obitelji punoj ljubavi.” Ova iskrena izjava došla je od Katie dok je pozdravljala Jacksona, svoje treće usvojeno dijete. U veljači je majka troje posvojene djece dobila još jedno neočekivano otkriće – biološka majka Graysona, Hane i Jacksona rodila je još jednu djevojčicu koju je također napustila. Katie je bez oklijevanja primila novorođenče u udomiteljsku obitelj.

Na kraju je najmlađa djevojčica pronašla dom pun ljubavi kod obitelji koja je već otvorila svoja srca Kateinoj najstarijoj djeci, Taylor i Idi Grace. To je rezultiralo uravnoteženom raspodjelom, pri čemu je troje napuštene djece posvojila Katie Page, a preostalo troje je zauvijek pronašlo obitelj kod Whitneyinih, koji održavaju blizak odnos s Katie i njihovom djecom, koja su sada braća i sestre. Katie danas ima pozamašnu obitelj i svoje pratitelje na Instagramu često obavještava o nastojanjima svoje troje djece, zajedno sa preslatkom kćeri svog voljenog partnera Joše, stvarajući dojam skladne i vesele proširene obitelji.

Preporučujemo