Nataša Bekvalac, poznata srbijanska pop pjevačica, poznata je pod raznim nadimcima kao što su “Novosadska Šećerka Lema”, “Srpska Barbie” i “Srpska Pamela Anderson”. Slovi za jednu od najatraktivnijih Srpkinja, rođena je 25. rujna 1980. godine u Novom Sadu.  Nataša ima dvije sestre, stariju Draganu i mlađu Kristinu, koja se proslavila kao modna dizajnerica. Osim toga, odrastala je uz sestre od tete, Tanju i Jelenu Mrkić.

 

Nataša je kao dijete bila radoznale naravi, pokazivala veliki interes za različita područja, a posebno za glazbu. Često je vrijeme provodila na selu kod bake Dragice. Unatoč početnim sukobima, na kraju je stvorila snažnu vezu sa svojim sestrama, koje su joj postale najbliže prijateljice i najveća podrška. Godine 1989. Nataša je sudjelovala na dječjem festivalu Deca paju hitov, gdje je nastupala s grupom Regina. No, otvoreno je kritizirala članove grupe zbog nedostatka pravilnog tonaliteta tijekom nastupa. Davne 1990. godine dobila je solo priliku na nadaleko hvaljenom dječjem programu “Glazbeni tobogan”. Njezina je izvedba osvojila publiku, zbog čega su mnogi očekivali njezin uspon u zvijezde.

U blagdansko vrijeme Nataša Bekvalac prihvaća očaravajuću atmosferu i nastoji svoj dom pretvoriti u otkačenu zemlju čuda. Novogodišnja euforija stalno je prisutna, posebno za njezine voljene kćeri, Hanu i Katju. Iščekujući drage trenutke provedene sa svojim najmilijima, pjevačica željno iščekuje buduće dane, dok se  prisjeća svog blaženog djetinjstva. Iako nisu imali mnogo bili su sretni i toga se sjeća sa nostalgijom.

 

Kao dijete, Nataša nije toliko ulagala u blagdansko uređenje kao sada. No, Natashino ovogodišnje božićno drvce isticalo se potpunom neukrašenošću, protezalo se od stropa do poda. Za vrijeme praznika ona i njene sestre imale su priliku posjetiti baku i djeda u šarmantnom gradu Sremskim Karlovcima. “Uvijek smo bile povjerene baki i djedu, nas pet sestara, i često smo se znale naći u Sremskim Karlovcima. Sjećam se da smo jedno desetljeće kitile istu jelku. Naša radost nije ovisila o okolnostima, unatoč činjenici da smo stanovali u trošnoj kući moje bake“, ispričala je Nataša jednom prilikom.

Preporučujemo