Pjevačica Emina Jahović prije pet godina raskinula je brak s Mustafom Sandalom, turskim pjevačem prije par godina a on se u međuvremenu ponovo oženio. Imaju dva sina po imenu Jaman i Javuz. No, sporovi su nastali oko neplaćene alimentacije. Sinovi Emine Jahović trenutno prolaze kroz tešku životnu fazu.

 

Emina je nedavno izrazila zabrinutost zbog želje njezine djece da tako mladi zasnuju vlastite obitelji, iako imaju samo 11 i 15 godina.Njoj je ovo simpatično ali je i brine u isto vrijeme.  Posebno je spomenula Jamana koji je trenutno u pubertetu. Biti i otac i majka u svom kućanstvu predstavlja svoje izazove. Emina suosjeća sa samohranim majkama, jer u srcu osjeća povezanost s njima. Iznad svega, njezin glavni prioritet je osigurati da njezina djeca odrastu u dobre osobe. Pjevačica, koja utjehu pronalazi u domovini, ističe da je od iznimne važnosti usaditi vjeru u Boga kao temelj svojoj djeci. Razumijevanje njihovog podrijetla s obje strane i njegovanje dobrote u njihovom karakteru imaju prednost iznad svega. Pjevačičina jedina briga leži u uvjerenju da njezina djeca imaju dobro srce i brižnu dušu.

Ona je u emisiji “Goca Show” izjavila da joj je draže da se na sadašnjem mjestu osjeća opuštenije. Unatoč tome što su joj djeca Turci, ondje još uvijek ima osjećaj stranosti. Dok Jaman tečno govori srpski, Javuz ga, iz nepoznatog razloga, odbija govoriti. Možda je zavidan, što za njih predstavlja izazov. S ukorijenjenim konzervativnim načinom razmišljanja, donio sam odluku ostaviti Istanbul iza sebe i krenuti u nepoznati svijet. Unatoč ljubaznosti koju sam primio, napustio sam karijeru. Odgojena sam da vjerujem da su brak i djeca krajnji ciljevi, ali kad stvari nisu išle, prihvatila sam da je to kraj. Ona govori iskreno.

 

Pjevačica izražava duboku zabrinutost izjavama u Srbiji o njenom financijskom stanju. Jako ju muči što se stalno nagađa je li našla milijunaša ili milijardera ili ga uopće nije našla. Želi naglasiti da je u životu puno radila i zaradila da si može priuštiti sve što joj treba te ne ovisi o muškarcu koji će joj to osigurati. Njezina primarna briga je osjećati se emocionalno sigurno.

Preporučujemo