Tijekom snimanja serije glumica Iva Štrljić nažalost je doživjela nesreću i slomila obje ruke. Sve se desilo  u četvrtak, 21. prosinca,  kada je nažalost, doživjela je tešku ozljedu. Na snimanju nove serije Iva je doživjela nesreću. Unatoč tome što scene nisu bile posebno naporne, neočekivano se spotaknula i pala. Cijeli set joj je priskočio u pomoć, jer se iz njezinih bolnih jauka vidjelo da nešto nije u redu. Pružena joj je pomoć te je odmah prevezena na hitnu pomoć gdje su joj medicinski stručnjaci rendgenski snimili šake i otkrili prijelom.

 

Trenutno se odmara i oporavlja, ruke su joj u gipsu. Ovu informaciju za Informer je podijelio izvor blizak glumici. Iva je u kratkom trenutku za Telegraf potvrdila potresnu informaciju. Glumica je u kratkoj poruci potvrdila istinu da je nažalost slomila obje ruke. Ona je rekla i da ima velike bolove.

 

Da podsjetimo, potječući iz obitelji duboko uronjene u umjetnost, Ivino je odrastanje bilo okruženo kreativnošću. Njezina majka Slavica krasila je pozornicu kao baletna solistica, a otac Milan Štrljić afirmirao se kao renomirani glumac s impresivnim repertoarom od preko 60 filmskih uloga. Tijekom odrastanja Iva se našla u Kazalištu na Terazijama, gdje se u njoj u mladosti razbuktala strast prema glumi. S desetogodišnjom razlikom u godinama, posebna je veza s mlađim bratom Lukom, a ima i dvadeset godina mlađeg polubrata. Nakon tri godine provedene u Splitu, završetka srednje škole i članstva u dramskoj skupini Milovana Alača, Ivini roditelji odlučili su se rastati kad je navršila osamnaest godina.

Vrativši se u Beograd s majkom i voljenim bratom, ostavila je oca u Splitu. Unatoč početnim neuspjesima na svom putu, Iva je tri puta pokušala položiti prijamni ispit na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, nažalost bez uspjeha. Ne pokolebana, nastavila je studij glume na Akademiji umjetnosti BK u Beogradu, pod vodstvom profesora Ivana Bekjareva, nepokolebljivog podržavatelja svojih studenata koji su se uvijek mogli naći u prvim redovima na njihovim nastupima. Ona je i politički angažovana već godinama. Mediji je nazivaju “vječno slobodnom djevojkom”, a ona to shvaća kao laskavu titulu. Jasno je dala do znanja da će se s partnerom u javnosti pojavljivati ​​tek kada bude sigurna da je on savršen spoj. Zaljubljivanje je za nju izazov, ali kada razvije osjećaje prema nekome, otvoreno ih iskazuje bez imalo zadrške.

Preporučujemo