Svrha psihologa je pomoći pojedincima u suočavanju s izazovima s kojima se susreću u životu. Nažalost, Franceska Vera Vargas, psihologinja iz Perua, nije uspjela prevladati vlastite emocionalne i intimne borbe. To je pokazalo da su i psiholozi samo ljudi koji griješe kao i njihovi klijenti.

 

Puna zavisti, ona je pribjegla  šokantnom činu šišanja Rozmeri Gamboa na ulici, optuživši mladu djevojku za umiješanost u navodnu otmicu njezina supruga od nje , koristeći se škarama. Gamboa je svojim mobitelom snimila incident i podijelila ga na raznim platformama društvenih medija. Podnijela je i prijavu u kojoj stoji da joj je Varas u napadu bijesa prijetila smrću. Video koji prikazuje svađu brzo je dospio do lokalnih medija, koji su potvrdili da se incident dogodio 11. prosinca na ulicama San Borje.

Tijekom tog određenog dana, Varas se suočila s pomoćnikom svog supruga, Karlosom Alanaijem, koji slučajno radi u istom odvjetničkom uredu kao i Gamboa. U televizijskom intervjuu uživo u emisiji “Amor i Fuego”, Varas nije izrazila nikakvo kajanje zbog svojih postupaka. Smatrala je Gamboa odgovornim za probleme u svom braku i dala sljedeću izjavu: Danas obilježavamo treći rođendan mog sina, prekretnicu koja me vraća u sjećanja kada je imao samo šest mjeseci. Tijekom tog vremena počela sam sumnjati da je ta osoba i ljubavnica moje supruge. Nadalje, na internetu je ismijala moj fizički izgled.

 

Usred napada na Gambo, Vargas je izrazila svoju namjeru da je oslobodi svake sklonosti da se miješa u poslove tuđih obitelji. Istovremeno, Gamboa je opovrgla navode da je posjetila spavaonice svog poslodavca, dok je Alanai tu tvrdnju potkrijepila u pismu upućenom novinarima. Tijekom svoje profesionalne karijere nikad se nisam upustila u romantičnu vezu ni s jednim od svojih kolega.

Preporučujemo