Mnogi pojedinci su se podsjetili na prethodnu tabloidnu senzaciju koja je trajala duže vrijeme kada su čuli za situaciju Miroslava Ilića sa vanbračnim sinom. Naime on nije jednini estradni umjetnik koji ima dijete iz vanbračne veze.Ljiljana Jevremović je bila ljubavnica Dragana Kojića Kebe i rodila je kćerku Inu. Inina majka je insistirala da je njena ćerka proizvod ljubavne veze sa Draganom Kojićem Kebom.

Nakon što je poveo dugu pravnu bitku koja je stigla čak i do Strazbura, Keba je konačno priznao očinstvo. Međutim, nije pokazivao nikakav interes za izgradnju odnosa s djetetom ili njegovanje bilo kakve intimnosti. Sudski spor se odugovlačio nekoliko godina prije nego što je došlo do ovog ishoda. Ljiljana Jevremović je za televiziju “Kurir” podelila da Ina do danas nije imala nikakvu komunikaciju sa ocem.

Svakog mjeseca, na određeni  datum, on šalje uplate uzdržavanja direktno na njen račun. Drži se tačno iznosa koji su sudovi odredili, nikada ni dinara manje ili više. U dobi od sedam godina utvrđeni iznos je bio jednocifren. Do srednje škole je porastao na dvije cifre, a sada kada ona studira, to je trocifreno.

Ina, koja je potomak Dragana Kojića, ali je rođena van braka, nema nikakvu komunikaciju niti interakciju sa ocem. Dragan Kojić Keba je dosljedno ostao pri svom stavu da se o ovom pitanju javno ne izjašnjava. Zbog toga nije ni reagovao na  Ljiljanine optužbe da je “loša i opaka osoba”. Ina Jevremović, studentica psihologije, takođe se suzdržala od bilo kakvih izjava po tom pitanju. Blagoslovena prirodnim talentom za poeziju, naslijedila ga je od majke koja je poznata kao tekstopisac. Njene poetske sposobnosti navele su je da objavi „Povratak bez staze“. U knjizi je čak jednu od pjesama posvetila svom voljenom dečku, u znak sjećanja na njihovu dvogodišnjicu ispunjenu ljubavlju.

 

Preporučujemo