Za britansku kraljevsku porodicu je ova godina donijela niz loših vijesti a javnost je ostala šokirana kada je princeza Kejt Midlton objavila da ima zloćudnu bolest. Nije precizirala o čemu se tačno radi a zatim se povuka u ilegalu.

Iščekivanje je bilo veliko dok su ljudi nagađali hoće li Kate Middleton podržati uobičajenu praksu otkrivanja portreta svoje djece prije značajnih prigoda, poput njihovih rođendana. A sada počinje blagdansko razdoblje posvećeno slavljenju najmlađih članova kraljevske obitelji.

  • Povodom svog šestog rođendana, princ Louis je bio presretan što je od svoje majke dobio svoj godišnji poseban dar – potpuno novi portret.

Na službenim profilima princa i princeze od Walesa na društvenim mrežama osvanula je fotografija veselog dječaka.

Uz fotografiju koju je snimila Kate, poruka je zahvala za lijepe želje i čestitke povodom šestog rođendana nestašnog malog princa.

 

Nakon vrlo gledanog videa 22. ožujka koji je imao globalni utjecaj, ovo označava početnu formalnu komunikaciju zanosne princeze.

Nakon nemilosrdnih nagađanja nakon operacije abdomena, Kate je tome konačno stala na kraj otkrivši da se bori s rakom.

Britanska kraljevska obitelj obilježava značajne događaje tijekom mjeseca travnja. Nedavno bi kraljica Elizabeta obilježila svoj 98. rođendan, a za nekoliko dana, 29. travnja, Kate i princ William radosno će obilježiti 13. godišnjicu braka.

Biografija:

Kate, najstarija od troje djece Michaela Middletona i Carole, odgojena je u privilegiranoj obitelji više klase. Loza njezina oca povezana je s britanskom aristokracijom, dajući im financijske prednosti stoljetne zaklade. Pippa, njezina mlađa sestra, i James, njezin brat, upotpunjuju svoju užu obitelj.

Od 1984. do 1986. Kateina obitelj živjela je u Ammanu u Jordanu, dok je njezin otac gradio karijeru u britanskom zrakoplovnom prijevozniku. Tijekom boravka tamo, pohađala je vrtić u kojem se govorilo engleski. Nakon njihova povratka u Berkshire, Kate se upisala u privatnu školu St Andrew’s u dobi od četiri godine. Školovanje je nastavila u školi Downe House. Godine 2005. uspješno je stekla diplomu iz povijesti umjetnosti na Sveučilištu St Andrews u Škotskoj.

Prije svog sveučilišnog studija, Kate je krenula na putovanje u Čile, sudjelujući u programu Rally International, a također je studirala na British Institute of Firence u Italiji. Godine 2006. okušala se u maloprodaji, radeći kao prodavačica za lanac trgovina Jigsaw. Kasnije je iskoristila svoje talente u dizajnu kataloga, fotografije i marketinga za obiteljsku tvrtku. Prije udaje živjela je u stanu u Londonu koji je pripadao njezinim roditeljima.

 

U 2018. njezina godišnja zarada procijenjena je na između 5-7 milijuna dolara. Primarni izvor prihoda joj je obiteljski posao. Kate i William prvi put su se susreli 2001. godine dok su studirali na Sveučilištu St Andrews. Njihova prva interakcija dogodila se sljedeće godine kada je sudjelovala u dobrotvornom događaju, gdje je krasila pozornicu u haljini od prozirne čipke.

  • Iako je njihova veza započela 2003. godine, tada nije javno potvrđena. Tijekom druge godine studija par je dijelio stan s još dvoje prijatelja. Godine 2005. Middleton je preko odvjetnika izrazila svoje nezadovoljstvo odnosom medija prema njoj, navodeći da nije učinila ništa vrijedno pažnje što bi opravdalo takvo uznemiravanje. 15. prosinca 2006. Kate je sudjelovala u prinčevoj paradi padanja u nesvijest na Kraljevskoj vojnoj akademiji Sandhurst. U siječnju 2007. nepokolebljiva usredotočenost medija na nju izazvala je upozorenja princa Williama i njezinog odvjetnika, koji su zaprijetili pravnim postupkom protiv novinara.

Glavne novine, uključujući “The Times”, “The Sun” i “The Guardian”, pristale su prestati objavljivati ​​njezine slike paparazza. U travnju 2007. princ William i Kate odlučili su se rastati, što je dovelo do nagađanja među novinarima o razlozima njihovog rastanka, iako nijedan službeni izvor nije potvrdio nikakve detalje.

 

Ipak, par je kasnije viđen zajedno u javnosti, što je potaknulo glasine o pomirbi. Na kraju je njihova obnovljena veza i službeno potvrđena. Tijekom svoje dugogodišnje veze s princem, Kate je od novinara dobila nadimak “Waity Katie” jer su čekali objavu zaruka. 17. svibnja 2008. Middleton je prisustvovala vjenčanju bez prisutnosti princa Williama, što je privuklo pozornost. Godine 2010. Kate je pokrenula pravni postupak protiv dviju agencija i fotografa Niraja Tanna (Niraj Ten), navodeći da joj je povrijeđena privatnost kada su je snimili tijekom božićnih praznika.

Kao rezultat toga, dobila je javnu ispriku, 5000 funti odštete i pokriće svojih pravnih troškova. Tijekom desetodnevnog putovanja u neukroćenu regiju Leva, princ William i Catherine Middleton objavili su svoje zaruke u listopadu 2010. Ova značajna prilika koincidirala je s prinčevim uspješnim završetkom RAF tečaja. Kao simbol njihove ljubavi princ William poklonio je Kate dragocjeni zaručnički prsten koji je nekoć pripadao njegovoj voljenoj majci Diani. princeza od Walesa.

29. travnja 2011. par je izmijenio zavjete na velikoj ceremoniji održanoj u Westminsterskoj opatiji. Ovaj značajan dan čak je proglašen nacionalnim praznikom u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kraljevsko vjenčanje osvojilo je oko 300 milijuna gledatelja diljem svijeta, a nevjerojatnih 26 milijuna gledalo ih je uživo iz Engleske. Kao priznanje za svoju novu ulogu, Catherine je dobila prestižnu titulu “Njezinog kraljevskog visočanstva vojvotkinje od Cambridgea”.

Preporučujemo