Žika Jakšić je jedan od najpopularnijih voditelja u Srbiji i veliki je zavodnik. Dok postoji opsežno saznanje o zajednici Zike Jakšića i Dajane Paunović, identitet njegove prve supruge ostaje misterija za širu javnost. Brak Saše Žike Jakšića sa Snežanom trajao je desetljeće, a u tom razdoblju dobili su sina Andriju. Nakon razvoda, Snežana se preselila u Njemačku gdje se posvetila odgoju njihovog djeteta. Široj javnosti dugo je bio nepoznat izgled bivše supruge Zike Jakšića. Ova osoba, ljubazna i crnokosa žena, živi privatnim životom, ali pokazuje veliku posvećenost njihovom sinu Andriji, na čemu joj je Žika uvijek bio zahvalan.

 

Žika je u intervjuu za “Blic” otkrio da sa svojim bivšim suprugama ima jaku vezu, prvenstveno kako bi osigurao njihovu saradnju u ostvarenju zajedničkog cilja odgoja sinova Dušana i Andrije. – Zašto ne bih održavao pozitivan odnos sa svojim bivšim suprugama One su bili moji odabrani partneri tijekom određene faze mog života, a naša sposobnost da održimo zdravu vezu dokaz je naše racionalnosti i zrelosti.

Niti jedan pojedinac nije drugome nanio nepopravljivu štetu do te mjere da se to ne može prevladati, posebno kada je naš zajednički cilj zaštititi našu djecu od posljedica našeg razdvajanja. Preko naših potomaka zauvijek ćemo ostati isprepleteni, a ja ću im zauvijek izražavati zahvalnost što su mi podarili moje najvrjednije blago – rekao je, prije nego što je dodao:

Za boljitak njih samih i njihove djece, smatram da bi razvedeni supružnici trebali održavati komunikaciju i odnositi se jedno prema drugome s poštovanjem. Zadržavanje gorčine može dovesti do destruktivnog puta. Osobno sam uspio održati prijateljstva i s prvom i s drugom ženom. Naša podrška nadilazi samo našu djecu; tu smo jedno za drugo. Uvijek sam na raspolaganju za pomoć i smjernice, znajući da će one isto ponuditi zauzvrat.

Preporučujemo