Svadba Goce Tržan i Raše Novakovića zauzela je središte domaće javne scene u 2015. godini i postala glavni događaj godine. Javnost je posebno intrigirala činejnica da je pjevačica znatno starija od svog izabranika. Dana 20. rujna 2015. održana je proslava u prelijepoj vili u Beogradu koja je svojim dekorom od kojeg zastaje dah osvojila sve goste. Novopečeni bračni par pažljivo je organizirao svoj značajan dan prema svojim željama i mogućnostima, što je rezultiralo ceremonijom i spektaklom koji je i dan danas tema razgovora.

 

Unatoč prognozi kiše tog rujanskog dana, mladenci i njihovi najmiliji odlučili su ne brinuti o tome i umjesto toga su plesali do kasno u noć, pobrinuvši se da njihova radost ostane neokaljana. Prema Storyjevom pisanju, Goca i Raša do odluke da se vjenčaju već su proveli izvanredne četiri godine zajedno. Njihov jedinstveni susret i kasnija nerazdvojivost dodali su intrigu njihovoj vezi. Prije četiri godine, 25. lipnja, bio sam na probi s Gocinim bendom u studiju u Novom Sadu. Prijatelj me pozvao da im se pridružim na ovoj sesiji. Dok sam stajao u dvorištu, strpljivo čekajući dolazak grupe, gledao sam kako se kapija otvara i ugledao sam Gocu kako ulazi. Njena izrazita aroma doprla je do mog nosa s udaljenosti od pedesetak metara, prožimajući zrak oko mene. Čista nemogućnost situacije navodi me na pomisao da je to morala biti halucinacija; unatoč tome, ljepota onoga što se dogodilo i dugotrajni miris zauvijek će mi ostati urezani u sjećanje. Nakon razmjene uvoda i upoznavanja, činilo se kao da smo već uspostavili vezu. U tom trenutku moj prijatelj Bobo, talentirani klavijaturist, savjetovao mi je da je promatram tijekom nastupa i pratim njezine glazbene poteze.

Dok sam je promatrao, pogled mi je išao dalje od puke zabave; umjesto toga, pažljivo sam je pregledao, zapazivši njezina sitna stopala i široka prsa. Sjećam se Gocinog komentara, preispitivanja mogućnosti i godina ovog mladog pojedinca, pitanja tko je on i zna li uopće svirati, što je potaknulo tetu Gocu da se raspita o njegovim godinama. Radomir se dan nakon vjenčanja oglasio rekavši kako je nedavno prije tri godine proslavio svoj dvadeset drugi rođendan. Par je zanemario tračeve oko razlike u godinama i usredotočio se na vlastitu sreću, dopuštajući da se njihova ljubavna priča neometano odvija. Njihova romansa iz bajke traje od njihove formalne zajednice i još uvijek traje. Javnost je posebno zaokupila zanosna vjenčanica Goce Tržan, ukrašena velom i upotpunjenom odabirom cipela koje su odisale ljepotom i luksuzom. Unatoč brojnim komentarima o neskladu između modela cipela i prelijepe haljine, Goca se nije oglušila na zlonamjerne opaske i samouvjereno je obula cipele, potpuno svjesna vlastitog stila.

 

Inače Goca je 2006. godine stupila u brak s Ivanom Marinkovićem, u kojem se rodila kćerka Lena. Međutim, njihovoj zajednici došao je kraj 2011. godine kada su se sporazumno razveli. Nažalost, njihov razlaz nije bio prijateljski jer su se počeli javno svađati i otkrivati ​​neugodne detalje jedno o drugome. Goca je tijekom jednog intervjua iznijela teške optužbe na račun Ivana, optuživši ga za krađu, fizičko zlostavljanje, pa čak i napad nožem u pijanom stanju. Također je tvrdila da on nije osigurao financijsku potporu za njihovu kćer. U strahu za svoju sigurnost, Goca je Ivana prijavila vlastima nakon što je od njega primila prijeteće poruke.

Nakon višemjesečne ljubavne veze s Markom Lakićevićem, njihovoj je vezi došao kraj zbog njegove posesivnosti. 2011. godine otisnula se na novo romantično putovanje s 14 godina mlađim Rašom Novakovićem, koji je ujedno i bubnjar u njezinom bendu. Dvije godine kasnije, par je odlučio podići svoje obveze na višu razinu i zaručio se. Kulminacija njihove ljubavne priče dogodila se 20. rujna 2015. kada su izmijenili zavjete na veseloj ceremoniji održanoj u Vili “Jelena”. Unatoč čestim glasinama u tabloidima koje upućuju na nevjeru ili nadolazeći razvod, nijedno od ovih nagađanja dosad se nije pokazalo točnim. U nedavnom je intervjuu otkrila kako je Rašina i Rašina težnja za roditeljstvom bila borba koja traje već cijelo desetljeće.

Preporučujemo