Prije nekoliko mjeseci zdravstveni problemi Vesne Zmijanac podigli su uzbunu javnosti. Voljena folk pevačica je hitno operisana u Kliničkom centru i dobila je premosnicu. Nakon toga je prošla kroz produženi proces rehabilitacije. Tražeći samoću i spokoj, Vesna je utočište našla u mirnom i živopisnom pejzažu Bukulje. Tamo se uspjela oporaviti i pronaći mir u prirodi. Nedavno je, međutim, Vesna otklonila sve zabrinutosti kada se iznenada pojavila na rođendanskoj proslavi svog frizera Borisa Obreškog. Svi su bili oduševljeni njenim izgledom i jasno je da se uspješno oporavila.

Na njenom prvom pojavljivanju u javnosti nakon operacije, mediji su pohrlili kod Vesne. Poznata pevačica je priznala da ne voli i mikrofone i publiku i otkrila da nikada do tada nije napravila tako dugu pauzu u karijeri. Njena želja za muzikom bila je toliko intenzivna da je čak pokazala svoje pevačko umeće na zabavi, demonstrirajući svoju sposobnost da nastupa. Proglasila je da pjevanje ima terapeutsku moć i upozorila da mu treba pristupiti s pažnjom.

Nakon što je primila vijest o njenoj intervenciji, uspjela je razaznati ko je od njenih kolega najviše uznemiren. Zlata Petrović je prenela sentimentalnu poruku i čak se prigušeno raspitivala Vesninoj ćerki Nikoliji da li je potrebna novčana pomoć.

U 23 sata Jedne večeri Lepa Brena je dohvatila nju i kratko su razgovarali. Tokom razgovora, Lepa ju je molila da prestane da je ismejava. Iskazala je koliko se oslanja na nju kao na rivalku i koliko je važno da se oporavi. Uprkos upornim glasinama o napetosti između njih, Vesna je nedavno otkrila da želi da joj Relja, njen zet, napiše novu pesmu. Sa njim održava pozitivan i prijatan odnos.

Preporučujemo