Dragana Mirković, poznata balkanska slavna ličnost, dala je prednost porodici iznad svega. Njen primarni cilj bio je da usmjeri svoju djecu na pravi put, usađujući im prave vrijednosti. Uprkos svojoj slavi, nikada nije dozvolila da je proždire ili opterećuje njene naslednike. Kao rezultat toga, njena ćerka Manuela je izrasla u prelepu, kulturnu osobu koja ceni svoju privatnost i ne traži javno izlaganje. Dragana je sa ponosom potvrdila da su n jena deca imala konvencionalno vaspitanje, da su se akademski isticali i da su sami sebi pravili puteve. Uprkos svom bogatstvu i slavi kao istaknuta regionalna pjevačica, Manuela nikada nije dobila nikakav povlašteni tretman. Obrazovanje je uvijek imalo prioritet nad svim potencijalnim skandalima u njenom svakodnevnom životu.

Manuela se izdvaja iz gomile; ona je introvertna i moje najdraže dete. Moji poznanici je hvale što ima najlepše oči i najčestitiji duh – kompliment koji se danas retko može naći. Ona, zajedno sa svojim vršnjakinjama, nije navikla na ekstravaganciju, niti cijene imena brendova. Jednom sam je nagovarao da obuče jednu od mojih dizajnerskih haljina, ali je ona odbila, plašeći se presude svojih prijatelja. Ovako je ona – kako je opisala Dragana, njena majka. “Naš dom prima djecu iz različitih sredina, a krug prijatelja nam je uglavnom iz srednje klase. Naša djeca vode računa o finansijskim stvarima, a već su dobila priliku da zarađuju za sebe. Na primjer, Marko je radio u knjigovodstvu u kancelariji prijatelja, a ne kod Tonija, da istinski sagleda rad kompanije i njenih viših rukovodilaca. Dragana tvrdi da je najznačajniji aspekt kratkog boravka njene dece u hotelu “Ritz” bila njihova spremnost da rade bez prinude. Manuela je potrošila tri mjeseca u hotelu, adekvatan period da razvije radne vještine i navike primjerene njenom uzrastu.

Nakon što je dosta vremena provela izbjegavajući javni život i tražeći utjehu u Austriji, na kraju je prije nekoliko godina odlučila da se pridruži društvenoj mreži “Instagram”. Kada sam joj prišao i raspitivao se za razlog zašto želi da kreira nalog, objasnila je da joj to nudi osećaj oslobođenja. Iako sam mogao da saosećam sa njom, upozorio sam je da će odluka doći po cenu njene privatnosti. U početku nije shvaćala zašto bi mediji pokazali interesovanje za nju, s obzirom da nije javna ličnost. Međutim, nije joj trebalo dugo da shvati da sam u pravu – ispričala je Dragana. Nakon kratkog perioda, Manuela se predomislila i uklonila svoj profil. Bila je nezadovoljna ogromnim publicitetom koji je pratio, jer je svaki njen post bio opširno propraćen u medijima.

Preporučujemo