Bliži se kraj godine i nova godina samo što nije tu. Mnogi već imaju zacrtane ciljeve, neispunjene želje i novogodišnje rezolucije za koje se nadaju da će im popraviti život čim krene nova godina jer to među ljudima simbolizuje i novi početak, kao i nova nada da ćemo ove 2024. godine što nam predstoji biti bolji ljudi.

Međutim, ako pitate nekoga ko vjeruje u horoskop i bavi se astrologijom, oni vjeruju da već znaju ishode za neke od horoskopskih znakova i da im 2024. godina neće biti baš naklonjena. Iako to zvuči kao razočarenje i prije nego otkuca ponoć za početak nove godine, vrijedi ipak pogledati i tu perspektivu da čovjek bude spreman na sve.

Lav je jedan od znakova za koji se očekuje mnogo negativnih ishoda u životu i stoga se osobama u ovom znaku preporučuje da se ne izlažu velikim rizicima i da igraju sigurno ove godine kako bi izbjegli splet nesretnih okolnosti.

Djevica je također upozorena na to da treba da malo smiri strasti, jer će na ljubavnom planu ovaj znak baš da se namuči. Ne bi trebali biti uzbuđeni previše za narednu godinu, a u drugoj polovini 2024. možete očekivati ljubavne brodolome. Bilo kako bilo, oprez i realna očekivanja će vam pomoći.

Strijelac bi mogao imati naročito lošu godinu i astrolozi tvrde da ovaj znak treba baš da uspori ove godine i ne donosi nagle i velike odluke. Strijelci trebaju očekivati mogućnost zamki i prevara, naročito na finansijskom planu. Također trebaju ići jako sporo sa velikim promjenama i dobro razmotriti svoje planove za putovanje jer se očekuje dosta nesreća.

Preporučujemo