Ženske lutkice marke Barbie, ili kako se kod nas jednostavno nazivaju barbike, su mnogim djevojčicama u dvadesetom vijeku obilježile djetinjstvo. Iako se neke djevojčice i danas igraju sa lutkicama, Barbie je zadnjih par godina izgubila na popularnosti sve dok se nije na ljeto 2023. godine pojavio Barbie film koji je vratio popularnost barbika.

Međutim, neke žene koje se vole podvrgavati plastičnim operacijama u glavi imaju ideal barbike i sebe izvještače do te mjere da ne izgledaju više kao ljudska bića. Postoje neki slučajevi gdje to nije tako i danas vam pokazujemo jednu ženu koja je prirodna i koja živi kao barbika.

Popularna na Instagramu, Bruna Barbie je žena koja živi u rozoj kući u stilu Barbie, vozi rozi auto i veliki je fanatik kad su barbike u pitanju. Bruna se obogatila kao dizajnerica enterijera pa nije ni čudo što je uspjela da svoju kuću, namještaj i druge predmete pretvori sve u rozo.

Ona čak jede i hranu koja je roza ili mora imati nešto rozo na sebi, a mnogi su je kritikovali što je svog psa ofarbala u rozo. Ona svoj san barbike živi od punoljetstva, a na Instagramu je influenserka koju prati pola miliona ljudi i očito je da joj je ovo sve pošlo za rukom.

Bruna je i sama kritikovala razne plastične barbike koje daju mnogo novca na to da izgledaju vještački dok ona prirodno ima idealne proporcije barbike. Neki smatraju da ona živi san svake djevojčice, dok mnogi smatraju da je ovo kič i da ona stvarno pretjeruje.

Preporučujemo