Milan Vasić je odgovorio na komentar voditeljice Jovane Jeremić vezan za Kosovo.Voditeljica Jovana Jeremić izazvala je negodovanje javnosti svojim komentarima o ljudima s Kosova tokom nedavnog gostovanja u Jutarnjem programu na Pink televiziji, tvrdeći da prodaju svoju zemlju, pretvaraju se u žrtve, a zatim raspravljaju o domovini dok ispijaju kafu u beogradskom kvartu Vračar. Ovo je izazvalo reakcije nekoliko poznatih ličnosti, uključujući pevača Slobu Radanovića koji je na društvenim mrežama komentarisao da “bi je trebalo zabraniti”, stav koji deli i glumac Milan Vasić.”Zabranio bih joj svako pravo i onemogućio joj da ikada više radi u televizijskoj industriji, ništa više od toga. Nije prihvatljivo da iznosi takve komentare kada se suočavamo s većim izazovima. Izuzetno je neodgovorno da neko od naših to kaže. Posebno je problematično kada to dolazi od voditelja, čija je uloga da vodi program, a ne da daje lične ocene i mišljenja o tome šta je ispravno, a šta nije”, izjavio je glumac, dodajući:”Važno je razlikovati uloge voditelja i gosta. Kritikovati na osnovu pojedinačnih slučajeva je nepravedno, jer u svakoj zajednici postoje i dobri i loši pojedinci. Generalizacija na osnovu ponašanja nekoliko pojedinaca da bi se osudila čitava zajednica je nepravilno i veoma štetno. Primio sam poruke od ljudi koji su izrazili svoje nezadovoljstvo, ali, nažalost, promena može doći samo od onih koji su je postavili na tu poziciju i zadužili za taj posao.”

 

 

Milan Vasić je poznat kao srpski glumac koji je svoj talenat pokazao na pozorišnim daskama, televiziji i u filmovima. Rođen u Ropotovu, blizu Kosovske Kamenice, svoje obrazovanje u glumi završio je na Fakultetu umetnosti Univerziteta u Prištini, gde je diplomirao u klasi profesora Svetozara Rapajića. Njegovu karijeru u Narodnom pozorištu u Prištini omogućio je upravnik Radosav Stojanović. Vasić je prvu značajnu popularnost ostvario ulogom u filmu “Konji vrani” reditelja Ljubiše Samardžića, a potom je zaigrao i u serijama “Ono naše što nekad bejaše” i “Ranjeni orao”, gde se istakao kao Maša. Još jedna zapažena uloga bila mu je u seriji “Jesen stiže, Dunjo moja”. Dnevni list “Politika” ga je 2005. godine istakao kao jednu od ličnosti koje su obeležile glumačku scenu. Pre nego što je krenuo glumačkim putem, Milan se bavio sportom, igrajući fudbal u Kosovskoj Kamenici i trenirajući rukomet u srednjoj školi, kao i pet godina nastupajući u lokalnom folklornom ansamblu. Trenutno je zaposlen u Narodnom pozorištu u Prištini, koje sada ima sedište u Gračanici.

 

 

Jovana Jeremić je istaknuta srpska televizijska voditeljka i pravnica, poznata po svojoj harizmatičnosti na ekranu i dubokoj posvećenosti pravnim principima, što je čini inspirativnom figurom vrednom pažnje. Sa jedinstvenom kombinacijom voditeljskog šarma i strasti za pravdom, Jovana predstavlja ličnost koja privlači interesovanje. Rođena 25. oktobra 1990. u Gorjnom Milanovcu, odrasla je u Ljigu, gde je provela svoje formativne godine. Obrazovanje je stekla u Osnovnoj školi “Sava Kerković” u Ljigu i nastavila školovanje u lokalnoj srednjoj školi, gde su se već tada nazirali obrisi njenog velikog potencijala, obilježenog vrednim učenjem i razvojem. Jovana Jeremić je svoje prve korake u televizijskoj industriji napravila na lokalnoj TV stanici u rodnom Ljigu, gde je tokom četiri godine uspešno vodila emisiju za tinejdžere. Ovo rano iskustvo omogućilo joj je da izbrusi svoje veštine u voditeljstvu i izgradi snažan odnos sa gledaocima. Nakon što je diplomirala na Pravnom fakultetu, Jovana je započela saradnju sa Sanjom Marinković, doprinoseći emisiji “Magazin In” kroz pripremu priloga. Njena profesionalnost i posvećenost ubrzo su je prepoznali kao talentovanu i perspektivnu figuru u svetu televizije.

 

Preporučujemo