Pjevačica Maja Beriović se pojavila na estradnoj sceni prije petnastak godina i izbacila je nekoliko hitova koje je publika prihvatila sa oduševljenjem. U posljednje vrijeme je ne viđamo često jer se posvetila porodici ali od karijere nije odustala.

I dok se uspješno snašla u ulozi majke i ispunila svoju najdublju želju, rijetki su svjesni izazova s ​​kojima se Maja susrela nakon rođenja djeteta.

Rođena u Bosni i Hercegovini 8. srpnja 1987. godine, iskusila je izazove odrastanja tijekom rata, razdoblja koje je duboko utjecalo na njezinu psihu kao djevojčice. Unatoč poteškoćama, djetinjstva se prisjeća kao spoja nesreće i prolaznih trenutaka ljepote.

  • Nažalost, bio sam dio generacije koja je doživjela rat u Bosni. Moja sjećanja iz tog vremena mješavina su i neugodnih i ugodnih sjećanja. Neugodna sjećanja proizlaze iz prisilnog raseljavanja moje obitelji u našoj potrazi za sigurnošću, iako moram priznati da nisam u potpunosti shvaćao razmjere užasa koji su se tada odvijali oko mene. Kao svako tipično dijete, većinu sam se dana bavio igrom.

Započevši svoje glazbeno putovanje u svojim ranim dvadesetim godinama, Maja se vrlo brzo izdvojila od drugih umjetnica na domaćoj glazbenoj sceni svojim živahnim scenskim nastupom, zadivljujućim vokalom i suvremenim stilom. Šira publika prvi put je zapazila njen talenat 2006. godine, prilikom gostovanja u “Grandu”.

 

Nakon toga njezin je profesionalni put vrtoglavo krenuo. Objavila je mnoštvo hitova koji su osvojili top liste, uključujući “For Your Eyes Only”, “Gin and Lemonade”, “Disco” i razne druge koji su brzo postali himne kasnonoćnih slavlja.

Osim glazbenog talenta, Maja je stekla priznanje i po svom besprijekornom modnom smislu. Često viđena u zadivljujućim kompletima, bez napora je u korak s najnovijim modnim trendovima.

Očaravajuća priča Maje Berović, renomirane pjevačice u regiji, nalikuje na vrckastu pripovijest koja revitalizira vjeru u istinske emocije. Zanimljivo, Maja od svoje nježne 17. godine gaji ljubav isključivo prema jednom jedinom pojedincu – Alenu Dragosavu, prosperitetnom poduzetniku koji je posjećivao njihove zadivljujuće revije.

Njihova ljubavna priča započela je u Bosni, gdje su se paru putevi prvi put i susreli. Godine 2016. zapečatili su svoju vezu svetom zajednicom braka. Nedavno je njihova priča dostigla svoje ispunjenje dolaskom dragocjenog dodatka. U mjesecu veljači radosno su dočekali svoj smotuljak radosti, šarmantnog dječaka Lea.

 

Dok sam bio u Bosni, vjerno je posjećivao svaki moj nastup, a naši su susreti uvijek bili popraćeni značajnim pogledima. U dobi od 17 godina otkrila sam da sam duboko zaljubljena u tog čovjeka koji mi je stalno pružao podršku. Tijekom tih nastupa do izražaja je došla njezina iskrena strast prema pjevanju.

  • Od trenutka kad su im se pogledi sreli i emocije rasplamsale, brzo su prešli u zajednički život, što je bila posebno izazovna prilagodba za Majinu majku. No, utjehu je pronašla u nepokolebljivoj podršci svog partnera koji je stajao uz nju od samog početka njihove veze. Dapače, čak je i financijski pomogao tijekom izdavanja njezinog debitantskog albuma.

S vremenom nam je postalo očito da naš pristup nije održiv, budući da smo imali duboku emocionalnu privrženost jedno drugome koja je nadilazila puku platonsku ljubav. Shvativši to, brzo smo donijeli odluku da zajedno živimo, iako se pokazalo izazovnim prenijeti to mojoj majci. Budući da je samohrana majka, teško je prihvatila rano razdvajanje kćeri. Ipak, njezine brige nisu spriječile moju sreću. Alen mi je pružio i financijsku i moralnu potporu dok sam krenula u izdavanje svog prvog albuma. Sada, nekoliko godina kasnije, postao sam netko tko može ulagati u vlastitu karijeru, istaknuo je bivši umjetnik.

 

  • Na maloj i intimnoj ceremoniji u krugu svojih najbližih Alen i Maja izmijenili su sudbonosno “da” u Grčkoj.

Tvrdnja da je moje vjenčanje bilo tajno nije sasvim točna. Nisam nikome tajio podatke; Jednostavno nisam smatrao potrebnim javno objaviti svoje skoro vjenčanje. Rodos je bio idilično mjesto za našu ceremoniju, jer je nedvojbeno jedan od najslikovitijih otoka u Grčkoj i može se pohvaliti pravoslavnom crkvom. Naša odluka da se zavjetujemo u pravoslavnoj crkvi proizašla je iz naše osobne želje. To je Maja objasnila.

Njezin se uspjeh u karijeri, naglasila je, uvelike oslanjao na njegovu potporu, postavljajući pitanje bi li bez nje postigla takve visine.

– Osoba koja mi daje najveću podršku i nadzire produkciju svih naših pothvata je nitko drugi do on. Naša je pažnja usmjerena jedna prema drugoj, a zajednički osmišljavamo svaki aspekt. Što se tiče vizualnog prikaza, moram priznati da on preuzima ulogu mog najprobirljivijeg ocjenjivača – rekla je prethodno.

 

U ranoj fazi njihove ljubavne priče šuška se da je Alen radio kao vozač kamiona. Međutim, brzo je transformirao ovaj skromni početak u uspješno poduzeće, koje sada nadzire tvrtku s približno 83 zaposlenih radnika. Njegov posao specijaliziran je za prijevoz raznih roba preko međunarodnih granica.

  • Radost Leova rođenja nije nestala; umjesto toga, nastavlja cvjetati jer željno planiraju veliku proslavu u lipnju u znak sjećanja na krštenje svog nasljednika u poznatom Hramu Svetog Save, najvećem srpskom svetištu.

Prema pouzdanom insajderu, Maja i Alen, poznati po svojoj pedantnosti, marljivo su pripremali krštenje sina. Ne prepuštajući ništa sudbini, brzo su odredili savršeno mjesto za očaravajuću ceremoniju.

Na svom nedavno objavljenom albumu, odlučila je posvetiti pjesmu “Lov” svom sinu, pokazujući svoju iskrenu vezu između glazbe i majčinstva.

Tijekom izazovne i stresne faze mog života, koja se poklopila s tim da sam postala majka, našla sam se pred zdravstvenim problemom koji je zbog teške infekcije zahtijevao operaciju noge. To je razdoblje bilo posebno neugodno i neizvjesno, zbog čega sam se zapitao mogu li nastaviti s radom.

Kao roditelj, vaš pogled na život i dobrobit se mijenja, jer vaše vlastito zdravlje izravno utječe na vašu sposobnost da se brinete za svoje dijete. Iskustvo je naglasilo važnost održavanja dobrog zdravlja i natjeralo me da shvatim moguće implikacije na moju ulogu roditelja.

 

 

  • Nakon rođenja djeteta, Maja Berović odlučila se maknuti iz javnosti, a samo njezini najbliži svjesni su golemih osobnih izazova s ​​kojima se tada suočavala.

Nakon što je dobila infekciju noge, dobila je sepsu, što je dovelo do 20-dnevne bitke za njezin život u kojoj su se liječnici, kako je ispričala, neumorno borili.

Tijekom svog života uvijek sam bio netko tko je svoje osobne stvari i izazove držao odvojeno od očiju javnosti. Među mojim obožavateljima bilo je pogrešno mišljenje da sam se umorio od bavljenja glazbom svojom strašću. U stvarnosti, borio sam se s dubokim problemom zbog kojeg sam razmišljao o potpunom napuštanju svog glazbenog putovanja. Ono što je nekoć bila bezopasna i ugodna potraga pretvorila se u neodoljivu noćnu moru. Maja je izrazila,

U kratkom razdoblju, manja rana na mojoj nozi se inficirala, što je dovelo do stanja sepse. Medicinski radnici su se 20 dana neumorno borili da mi spase i nogu i život. Kaos u mojoj nozi uzrokovale su bakterije, pojačane anemijom nakon poroda. U tih 20 dana prošao sam pet operacija. Srećom, uspjeli su mi sačuvati nogu, a sada možemo pronaći i humor u toj situaciji. Ovo me iskustvo naučilo koliko je važno da ne previdim naizgled beznačajne stvari jer mogu eskalirati u ozbiljne probleme. Čak sam se u jednom trenutku pitao hoću li moći zadržati nogu, ali sada mi je ostao ožiljak od 27 centimetara kao podsjetnik na ono što sam prošao. Ove riječi pjevačica je podijelila u emisiji “Amidži show”.

Preporučujemo