Izvrsni ukrasi rezidencije Jelene bin Drai doista su izvanredni. Prošlo je impresivnih 14 godina otkako je Jelena Jakovljević ponijela titulu gospođe Bin Drai. Ova poznata manekenka neizmjerno je sretna u društvu cijenjenog arapskog šeika i poduzetnika Saida Bin Draija. U suradnji su izgradili toplo i primamljivo prebivalište koje zrači ljubavlju.Iako su bogati Jelena radi punom parom.

Nakon što se 2001. preselila u Dubai, brzo je postala poznata kao jedan od najuspješnijih modela Ujedinjenih Arapskih Emirata. Pronalaženje životnog partnera tada joj nije bio glavni prioritet. Ipak, 2007. godine ukrstila je puteve s osobom koja će joj zarobiti srce te su zajedno sagradili dom. I danas je njihova ljubav nepokolebljiva, baš kao i tada.

Iako je Jelena bila prisutna na Instagramu, nije bila od onih koji otvoreno iznose detalje o svom privatnom životu. Njezini bi pratitelji vidjeli djeliće njezine dnevne rutine, no sitnice su se mogle sabrati samo iz profila njezinih prijatelja na društvenim mrežama. Javnost je rijetko imala priliku vidjeti dom gospođe Bin Drai, pa kad god je bio dostupan za razgledavanje, to je postalo zaista izniman doživljaj.

Prebivalište Jelene bin Drai podsjeća na kraljevsku palaču koja priliči kraljevskoj lozi. Smještena uz samu obalu, ova raskošna vila ima mnoštvo balkona, od kojih jedan nudi izvrstan pogled na plažu. Ako izlet na plažu ne mami, obitelj Bin Drai ipak može pronaći užitak dok se izležava kraj bazena, obavijen bujnim lišćem i živim cvjetovima. Prelazeći na interijer, svaka soba odiše toplim, zlatnim ambijentom s dosljednom shemom boja umirujućih bež tonova. Odabir namještaja neprimjetno spaja tradicionalne i suvremene komade, s obiljem bijelog namještaja. Iako se može pretpostaviti da im je raskoš bila glavni prioritet, njihov pravi fokus bio je na pružanju najveće udobnosti. Njihov primarni cilj bio je stvoriti gostoljubivo i ugodno utočište za svoju voljenu djecu – Asju, Hilal, Hamdana i Rashida. Sudeći po zadivljujućim fotografijama, nedvojbeno su trijumfirali u ostvarenju te težnje.

Preporučujemo