Mladen Radulović, maneken, privukao je pažnju javnosti zbog romantičnih veza sa Sekom Aleksić i Anabelom Atijas, s kojom je hodao prije njenog braka s Andrejem Atijasom. Osim toga, pojavio se u rijalitiju “Big Brother”. Nakon njegovog razlaza sa Anabelom, Mladen je nestao iz reflektora. Međutim, nedavne fotografije na njegovom Instagram profilu otkrivaju da trenutno živi u Los Angelesu, nakon što se preselio u Ameriku prije deset godina. On se zove Mark i vodi raskošan način života, iako je njegova profesija i dalje nepoznata. Mladenova kosa ukazuje da je pretrpio značajne fizičke promjene, ali je i dalje prilično privlačan.

Najnovija vest u vezi njegovog ljubavnog života je da on i njegova partnerka Isidora čekaju dete. Neretko se dešavaju sukobi na sceni, a jedan takav sukob dogodio se između pevačica Seke i Cece. Za ovaj sukob je zaslužan čovjek koji im je godinama bio blizak prijatelj. Nedavno je društvenim mrežama kružila fotografija iz vremena kada su se dvije pjevačice družile, a njihov svađa je djelovala nedokučivo. Na fotografiji se vide Ceca i Seka zagrljene u Cecinoj vili. Međutim, njihov odnos se od tada značajno promijenio. Do sukoba između Seke i Cece došlo je nečujno, a nijedna od njih nije želela da priča o tome.

Povremeno bi prekidali tišinu i jedni drugima čestitali na važnim događajima. Međutim, sukob je dostigao vrhunac nakon što je preminuo njihov zajednički prijatelj Saša Vidić, sa kojim Ceca već neko vreme nije bila u kontaktu. Kada su novinari pitali Cecu za mišljenje o tome, ona ih je ignorisala i nastavila da hoda. Kasnije se Seka oglasila na Tviteru i dala izjavu za koju mnogi veruju da je bila usmerena na njenu koleginicu. Napisala je: “Postoje određeni pojedinci koji trebaju razumjeti značenje saosjećanja, savjesti i poštovanja. Kao neko ko je izgubio voljenu osobu, vjerujem da istinsko vjerovanje ne može biti mehaničko, već mora biti istinsko.

Preporučujemo