Milica Mitrović, koja je nakon  početka realityja postala popularna pod nadimkom Velika šefica viralnim videom na kojem su ona i Željko, igra ključnu ulogu u svemu što se tiče Elite.  Željko je uvijek govorio kako je njegova žena i njegova desna ruka u poslu. Kao pregovarač, ona je odgovorna za raspravu o naknadama za sudionike i potpisivanje ugovora. Ništa se ne događa bez njenog odobrenja. Iako ostaje u pozadini i ne voli biti u središtu pozornosti, on je jedan od primarnih pojedinaca koji se raspituju za Elitu.

Provodeći značajan deo vremena u zgradi Pinka na Dedinju, povremeno deli fotografije svog okruženja. Nedavno je otkrila kako izgleda njezin ured. To je mjesto gdje su se potpisivali veliki rijaliti ugovori, vodili brojni razgovori, razvijali planovi i programi televizije Pink. Unatoč svojoj važnosti, ured je skromno opremljen jednostavnim namještajem i bez ikakvih nepotrebnih ukrasa i ukrasa.

Supruga Željka Mitrovića nije jedina stanarka ureda, jer joj društvo pravi kućni ljubimac čivava Lusi. Milica i Željko imaju naviku dovesti Lusi sa sobom kamo god krenu, bilo da se radi o svakodnevnim poslovnim obavezama ili putovanjima na daleka mjesta.

Tijekom nedavnog putovanja u Monaco, Lusi ih je pratila i osiguran im je smještaj koji je uključivao personalizirani krevet u hotelu, flaširanu vodu i pomno odabran obrok. Milica i Željko na Dedinju grade izniman arhitektonski podvig koji će svim stanovnicima služiti kao obiteljski dvorac. Mnogi građani Srbije su ljuti zbog ovakvog bahatog ponašanja i rasipanja dok većina stanovnika jedva spaja kraj sa krajem, ali većina ih ipak prati rijaliti na Pink televiziji.

Preporučujemo