Prije samo nekoliko dana Stjepan Hauser, poznati hrvatski violončelist, održao je spektakularan nastup u beogradskoj Areni. Njegova bujna energija očarala je publiku. Bilo je prisutno nekoliko uglednih ličnosti, među kojima su Jelena i Novak Đoković, kojeg je glazbenik pozvao na pozornicu u jednom dijelu koncerta. Poslije je Stjepanpodijelio i njihovu zajedničku fotku na Instagramu koja je dobila veliki broj lajkova i komentara koji su redom bili pozitivne.

Iako možda cijeni pažnju na svoj način, gotovo nikad javno ne pokazuje svoju obitelj. Proslavljeni violončelist nedavno je održao nastup u zagrebačkoj Areni, a podršku su mu pružili otac Mario i brat Miron. Njih dvoje podijelili su zajedničku sliku na društvenim mrežama. Uz fotografiju na kojoj pozira uz mušku rodbinu, Miron je napisao: “Prateći Stjepanov nastup s istaknutim članom obitelji Hauser.”

Brojni štovatelji eminentnog glazbenika potvrdili su da je očinska figura najprivlačniji Hauser, te da su sličnosti između njega i Stjepana zapanjujuće. Prema riječima mlađeg Hausera, njegov otac je bio ne samo slikarski vješt, već i glazbeno talentiran te je znao svirati gitaru, iako se time nikad nije bavio kao profesijom. Što se tiče Maria, on je inače strukovni električar koji je radio i kao ložač, ali već neko vrijeme sa suprugom Marijom uživa u mirovini.

Miron, Stjepanov brat, također je glazbenik kojemu je specijalnost sviranje trombona. Uz to djeluje i kao dirigent jazz orkestra, a nekada je bio i član renomiranog sastava “Jinx”. Tijekom svoje karijere Miron je imao privilegiju surađivati ​​s nekoliko uglednih ličnosti poput Olivera Dragojevića, Nine Badrić, Zlatana Stipišića Džibonija, Darka Rundeka i mnogih drugih.

Preporučujemo