Neda Ukraden je već duži niz godina u javnosti i na sceni, a zahvaljujući tome uživa u svom životu. Živi u prekrasnoj vili koju je uredila prema svom ukusu, te je nedavno otvorila vrata svoje luksuzne vile. Poslednjih pedeset godina Neda Ukraden je bila omiljena pevačica širom regiona. Sa svojom zaradom, mudro je investirala i sada posjeduje kolekciju raskošnih nekretnina.

  • Pored raskošnog stana u Beogradu, pevačica je ponosna vlasnica još dva imanja duž obale. Smještena u živopisnom Bokokotorskom zalivu, velika vila služi kao Ukradenino mirno utočište tokom njenih pauza od nastupa. Još jedna luksuzna nekretnina nalazi se u šarmantnom hrvatskom gradu Imotskom. Svakog ljeta, pjevačica i njena porodica kreću na putovanje u Crnu Goru, tačnije u Boku Kotorsku koja oduzima dah, gdje zajedno uživaju u ljepoti. Skriven u bujnom zelenilu, pevačino privatno utočište krasi živopisno cveće.

Prostrano dvorište, zaklonjeno raskošnim mediteranskim baldahinom, može se pohvaliti neposrednom blizinom netaknute plaže u blizini njene ekstravagantne vile. Neda, ona koja je dala objašnjenje, tvrdi da posjedovanje kuće zahtijeva značajnu posvećenost. Neprekidni zadaci stalnih renoviranja i održavanja postrojenja zahtijevaju kontinuirani trud. Trenutno je glavni fokus na pločicama u dvorištu.

Neda je izrazila zadovoljstvo ovim konkretnim projektom, posmatrajući ga kao oblik aktivnog bijega. Nedina luksuzna vila, višespratnica, privukla je pažnju imućnih Rusa koji su izrazili interesovanje za kupovinu; međutim, pjevačica je odbila njihovu ponudu. “Ova kuća ima značaj koji prevazilazi njenu puku vrijednost imovine”, izjavila je ona.

„Duboko je isprepletena sa istorijom porodice mog bivšeg supruga Milana Bilbije, koja je generacijama zvala ovo mesto domom. Bilo je to tokom 70-ih godina kada me je prvi put uveo u ovu zadivljujuću nastambu i odmah sam bila opčinjena. Moja ćerka, Jelena, stvorila je neopisivu vezu sa ovim mestom.

Ona je izrazila zabrinutost kako će njen odlazak iz kuće lišiti dragih uspomena, Neda na svom profilu često prikazuje balkon, svoj omiljeni prostor fotografija balkona. Neda Ukraden, proslavljena pevačica, sa radošću je ispričala o izuzetnim svečanostima na kojima ona i njeni saputnici učestvuju u slavlju Kurira. Veselo pjevanje traje dugo u noć, dok se svi okupljaju da uživaju u veselju.

Ove drage uspomene na velike proslave ostavile su trajan utisak u Nedinom umu. Nedavno je Neda Ukraden poduzela renoviranje i transformaciju svoje druge raskošne vile na moru, smještene u slikovitom hrvatskom gradu Imotskom. Ova lokacija ima veliku sentimentalnu vrijednost za pjevačicu, jer je to njeno rodno mjesto i gdje je provela svoje rane godine do druge godine.

Tokom školovanja, Neda je doživljavala česte selidbe i promene škole zbog očevog zanimanja, sve dok konačno nije našla stalni dom u Beogradu. Što se tiče Nedinog privatnog života, ona je bila u romantičnoj vezi sa Milanom Bilbijom u periodu od deset godina, što je na kraju dovelo do trogodišnjeg braka pre njihovog konačnog razvoda. Uprkos ovoj razdvojenosti, njihova zajednička ćerka Jelena se pobrinula da održe prijateljski odnos.

Nažalost, Neda nije mogla da prisustvuje Milanovoj sahrani 2013. godine zbog obaveza u brizi za svoje unuke bliznakinje, Nedu i Aleksandru, uz svog zeta Pecu. Kako je vreme odmicalo, Neda je u svoju ljubavnu porodicu primila još jednu unuku, Dušana. Pored toga, njen dragi pas, Deja, drži neraskidivu vezu s njom.

  • Neda je donijela svjesnu odluku da se više ne udaje, jer tek treba da nađe nekoga ko bi mogao da prati njen brzi životni stil. Umjesto toga, posvetila se uspješnoj karijeri i voljenim osobama. Iako su joj upućeni pozivi za učešće u rijalitiju “Farma”, profesionalne obaveze su je sprečile da učestvuje.

Uprkos medijskim spekulacijama koje insinuiraju na romantičnu vezu između Nede i muškarca četiri decenije mlađeg od nje, ona je ove tvrdnje oštro demantovala. I pored toga što je u vezi sa Nedom i Sašom Popovićem, kao i suprugom Dragane Mirković, Tonijem, pevačica tvrdi da su i dalje u prijateljskim odnosima. Ona čvrsto tvrdi da njen unuk ima najveći značaj u njenom životu i da ga veoma ceni.

Dok kritičari često komentarišu Nedine česte posete plastičnom hirurgu, ona pojašnjava da se samo dva puta godišnje podvrgava tretmanima podmlađivanja lica radiotalasima. Pored toga, aktivno učestvuje u anticelulitnim programima i kavitacionim procedurama u kozmetičkim salonima. Neda vodi zdrav način života, pazi da pije dovoljno tečnosti, pridržava se hranljive dijete, bavi se aktivnostima poput tenisa i plivanja, redovno ide u teretanu i ponosno pokazuje svoju figuru u kupaćem kostimu, čak iu sedmoj deceniji života.

Preporučujemo