Postoji rasprostranjeno shvatanje da pravi prijatelji ostaju zajedno zauvek, pružajući podršku jedni drugima i neguju neizmenjivu ljubav, čak i kroz teškoće. Međutim, čini se da poznata priča o dve prijateljice nije poslužila kao inspiracija za ovo trajno povezano prijateljstvo. Mira Škorić, poznata pevačica i nekadašnja drugarica, ranije je delila priču o njihovom prijateljstvu koje je nažalost doživelo trajni prekid.

 

U svojoj ispovesti, Mira Škorić je iznela činjenicu da Ceca Ražnatović nije izrazila saučešće kada joj je preminula majka. “Ceca mi zaista nije izjavila saučešće. Nije me kontaktirala, nije mi poslala poruku. Jelena Karleuša, iznenađujuće, prva je bila uz mene u tim teškim trenucima i pružila mi podršku. To je istina koju sada prvi put delim, bila je tu i Zorica Brunclik, koja je takođe bila uz mene” – rekla je Mira Škorić o svojim iskustvima, ne zadržavajući zamerke i razumevajući da svako ima svoje razloge.

 

Iako je izrazilа pozitivne komentare o Cecinoj karijeri nakon toga, Mira Škorić tvrdi da nije moguće obnoviti njihovo prijateljstvo. “Razvod brakova se dešava i nakon četrdeset godina, a kamoli prijateljstava. Nema nikakve šanse da ja prva stupim u kontakt. Ono što se dogodilo između nas više nije bitno. Nismo u svađi, jednostavno ne komuniciramo, ne družimo se. Zamislite da prepolovite jabuku pa pokušate ponovno da je spojite” – ne može biti ista. Isto važi i za nas. Ne bih iznosila razloge, jer ih nema; jednostavno je došlo do prekida komunikacije.Naše misli se ne poklapaju, jednostavno smo različite. Iako smo nekad bile nerazdvojne, to je sada prošlost. Shvatam da može biti zanimljivo, ali nema potrebe praviti dramu od sitnica. Ceca je veliki umetnik, zvezda, i to se ne dovodi u pitanje. U prošlosti sam imala lepo mišljenje o njoj. Pomirenje s Cecom nije opcija za mene. Ne želim raspravljati o tome, bolje da ćutim. Želim joj sve najbolje u životu” – izjavila je Mira, prema Lepoj i srećnoj. Ceca, s druge strane, nije pokazala veliku volju da se izjašnjava na ovu temu, jednostavno konstatujući: “Što se tiče našeg odnosa, svaka veza ima svoj početak i svoj kraj, i to uvek s razlogom…”

 

Preporučujemo