Pojam ljepote danas i nekad je sve više i više drugačiji. Danas živimo u jako površnoj kulturi koju je proizveo uticaj Zapada na ove prostore gdje ljudi prodaju svaki aspekt sebe kako bi se obogatili i stoga imamo društvene mreže gdje se pojavljuju djevojke koje su se podvrgle raznim operacijama i sve nalikuju jedna na drugu.

Za ovo se možemo zahvaliti najviše reality show emisijama porodice Kardashian i njihovom prisustvu na društvenim medijima jer sve djevojke danas pokušavaju da liče na njih i uspijeva im zahvaljujući razvijenoj grani plastične hirurgije i drugih estetskih zahvata koji ljude izvještače i ne liče na prirodne sebe.

Danas vam pokazujemo djevojku iz Crne Gore koju svi hvale zato što je vidno prirodna i svu svoju ljepotu je postigla samo vrijednim treniranjem i prihvatanjem sebe kakva jest prirodno. Radi se o odbojkašici po imenu Tatjana Bokan koja se pozitivno ostvarila u ovom sportu i mnogi prate njenu karijeru.

Ona često voli da postavi i slike sa plaže na kojima se vidi njeno izvajano tijelo koje nema ni trunke korekcija na sebi i čisto je izgrađeno kroz njene sportske pohode i mnogi joj zavide na tom i hvale je što se nije stavila pod nož da postigne lažni ideal ljepote današnjice.

Kao što se da vidjeti na priloženim fotografijama, Tatjana se rado pokazuje i bez šminke i ne skriva to da ona izgleda kako su normalne djevojke nekad izgledale. Iako nije protivnica šminke, nije ovisna o njoj kao neke djevojke i očito je sretna u svojoj koži.

Preporučujemo