Svi mediji u Srbiji pišu o krahu ljubavne veze poznate atletičarke. Na društvenim mrežama najbolja srpska sportašica odlučila je vratiti svoje izvorno prezime, dok su sve njihove nedavne zajedničke slike uklonjene s njihovih Instagram računa. Tijekom velikog intervjua za “Telegraf”, poznata sportašica osvrnula se na prošlu godinu, iskreno govoreći o svojim osobnim borbama i izražavajući osjećaj zajedničkog razočaranja, kao da su oboje to doživljavali kao zajednički neuspjeh.

 

U rujnu 2021. godine Ivana je Marku izjavila beskrajnu ljubav na bajkovitom vjenčanju koje je priređeno isključivo za njihove najbliže. Unatoč očekivanjima mnogih, sportašica je odlučila prekinuti desetljeće dugu vezu s bivšim zaručnikom, a nakon toga se susrela s Markom Vuletom, fitness instruktorom koji joj je ponovno probudio vjeru u ljubav. Međutim ona nije dugo trajala jer su se odlučili razići nakon  samo dvije godine braka. Razlog nije poznat javnosti a mediji se trude da iskopaju svaki detalj.

Najava Ivane Španović, vrhunske sportašice Srbije, da raskinula brak s Markom Vuletom bila je potpuni šok i izazvala veliku buru. Na društvenim mrežama najbolja srpska sportašica odlučila je vratiti svoje izvorno prezime, dok su sve njihove nedavne zajedničke slike uklonjene s njihovih Instagram naloga. U 2019. godini Ivana i Marko uplovili su u vezu, a upravo je relativno nepoznati Marko svojim markantnim izgledom brzo privukao pažnju žena.

Porijeklom iz Novog Sada, vrsni je kondicijski trener koji je uspješno završio studije na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja. Nadalje, Vuleta posjeduje dodatnu kvalifikaciju nutricionista. Na Instagramu je dao do znanja i raspravljao o jednoj tužnoj okolnosti. Brojni pojedinci su znatiželjni o poruci koju je namjeravao prenijeti.

Preporučujemo