Jelena Karleuša konačno je razotkrila nesagledive dubine svog emotivnog putovanja nakon tragičnog gubitka njezina tadašnjeg dečka Zorana Davidovića Ćande 2000. godine. Iako se sve desilo prije više od dvije decenije ona se još uvijek sjeća svog ubijenog dečka. Naime, na dan 23. ožujka 2000. godine, Ćanda je tragično izgubio život prilikom povratka s pogreba Branislava Lainovića na autoputu Novi Sad – Beograd. Neposredno prije njegove prerane smrti kružile su lažne informacije da je Ćanda već dočekao smrt. Kao odgovor na to tada se oglasila i pjevačica.

Božanska moć štiti pojedince koji posjeduju kreposne, iskrene i inteligentne kvalitete, dok odmazda čeka one koji nemaju takve osobine. Prolazak vremena služi kao dokaz ove istine. S ovim saznanjem, i Zoran i ja smo ispunjeni mirom i povjerenjem, sigurni da ćemo dugo uživati ​​u životu. Jelena je u tom trenutku izrazila te osjećaje, potpuno nesvjesna nadolazeće nesreće. Tragično, istu sudbinu kao i Ćanda doživio je i Ivan Stojanović, koji mu je bio najbliži suputnik. Jelenine riječi na rastanku voljenom dečku prije njegove prerane smrti bile su: “Jedina ljubavi moja,čekaj me”, potpisane  nadimkom Jecika.

Nakon 23 godine, Jelena Karleuša nedavno je gostovala u Informerovom podcastu, gdje je otvoreno ispričala sve detalje svoje burne romanse sa žestokim pojedincem. Moja veza sa Zoranom nije bila ozbiljna. Bili smo zajedno tek nešto više od šest mjeseci. No, živo se sjećam da smo moja prijateljica Divna i ja zajedničkim snagama pokrili troškove Ivanova i Zoranova sprovoda.

Jelena Karleuša ispričala je iznenadnu spoznaju da  on nije bio čovjek kakvim su ga smatrali i da novca nema, čak ni za njegovu sahranu. Kako bi osigurala da bude dolično pokopan, preuzela je na sebe da ga položi na počinak. Da bi to postigla, kupila je dvije grobnice i, zajedno sa svojom majkom, posudila novac uz kamatu.

Preporučujemo