U današnje doba društvenih mreža i interneta se pojavio novi tip slavne ličnosti koji prije nije imao iste prilike kao danas. Naravno, radi se o starletama – ženama koje su poznate samo zato što poznaju nekog poznatog ili ulaze u odnose sa bogatim i moćnim ljudima. Često imaju izvještačen izgled koji su ostvarile šminkom i estetskim zahvatima.

Ovakve djevojke idu u sličnu kategoriju kao influenserke i ima tu dosta prelaznih oblika, ali čini se da su starlete zadnjih dvadesetak godina sve popularnije i za to je odgovorna porodica Kardashian koja je puna ovakvih izvještačenih žena koje su se obogatile i proslavile kroz veze sa slavnim ličnostima, društvene mreže i reality show programe.

Jedna od poznatijih starleta na našim prostorima je Ana Korać koja je do prije nekoliko mjeseci odlučila da se povuče iz javnosti nakon što se saznalo da se udala za bogatog biznismena i zatrudnila. Zna se da je majka dječaka i da je dosad bila podalje od očiju javnosti.

Međutim, ispostavilo se da je Ana sada opet slobodna žena jer se razvela od svog partnera i vratila sebi djevojačko prezime. Mnogi špekulišu da je ovo bio njen plan od samog početka – da nađe bogataša, uda se za njega, rodi mu dijete i onda na taj način uzme dosta novca od njega putem razvoda.

Ana se nije oglašavala da potvrdi ili demantuje ove pretpostavke njenih pratilaca, ali čini se da brak i majčinstvo nisu bili za ovu starletu koja je sve popularnija iz dana u dan i koju su mnogi muškarci čekali da se vrati na društvene mreže.

Preporučujemo