Iako važe za jedan od najskladnijih celebrity parova, Victoria i David Beckham često se suočavaju s kritikama korisnika na društvenim mrežama. Njihov posljednji izvor podsmijeha dolazi u obliku božićnog dara. Je li riječ o pukoj šali ili potencijalnom pothvatu, tek se utvrđuje. Poznati pojedinci, koji posjeduju značajno bogatstvo, imaju privilegiju da svojim voljenima daruju bilo koji predmet po želji, u skladu s njihovim željama. Ovaj se scenarij često razvija, jer ove značajne osobe dragovoljno troše pretjerane iznose na ekstravagantne darove.

 

Međutim, što ako su svi briljantni koncepti iscrpljeni, a suradnik je jednako imućan i zadovoljan svojim posjedom? Victoria Beckham, poznata modna dizajnerica, pokazala je svoju kreativnost poklonivši svom suprugu Davidu za Božić jedinstveni poklon – kokošinjac! Bivši nogometaš poznat je po svojoj ljubavi prema prirodi, uključujući i strast prema pčelarstvu i proizvodnji domaćeg meda. Nedavno mu je supruga pružila priliku da istraži posao koji uključuje kokoši.

 

Viktorija je oduševila svoje pratitelje na Instagramu podijelivši srdačan video Davida s kapom Djeda Mraza dok hrani kokoši, što je izazvalo val oduševljenih komentara njezine vjerne publike. Pratitelji su u komentarima izrazili zadovoljstvo i uvjerenje da je modna dizajnerica ovim božićnim poklonom uspješno razveselila Davida.

Među komentarima ispod objave ima i izraza divljenja Viktorijinom izvrsnom smislu za humor, a jedna je osoba čak uzviknula da se nekontrolirano smiju. Drugi komentar predviđa da će video potaknuti novi trend darivanja kokoši, dok netko drugi izražava zahvalnost Viktoriji što ih je razveselila i izmamila im osmijeh na lice. Drugi su opet mislili da ona jednostavno više niej imala ideja nakon toliko zajedničkih godina.

Preporučujemo