Danas se prisjećamo muškarca koji je na čudan način postao slavan. Naime fotografija koja je nastala prilikom njegovog hapšenja je postala viralna i djevojke i žene širom planete su poludjele za ovim momkom zbog njegovog privlačnog izgleda.

Nakon što je fotografija njegovog uhićenja postala globalna senzacija, Jeremy Meeks brzo je stekao slavu 2014. godine.Rođen u Kaliforniji 7. travnja 1984., Jeremy je postao slavan kada je policija Stocktona podijelila njegovu sliku na Facebooku. Ova jedina fotografija generirala je nevjerojatnih 75.000 lajkova, 20.000 komentara i 10.000 dijeljenja, što je dovelo do njegovih novopronađenih nadimaka Blue-Eyed Bandit i “Jail Bae”.

Od 2002. do 2011. Jeremy je bio u zatvoru ukupno devet godina, isprva je služio dvogodišnju kaznu za tešku krađu. Godine 2014. ponovno se našao u zatvoru, ovaj put zbog posjedovanja oružja i opiranja uhićenju. Konačno, u ožujku 2016., Jeremy je pušten iz federalnog zatvora Mendota.

Zanimljivo je da je tijekom posljednjeg boravka u zatvoru stekao sljedbenice djevojaka iz raznih krajeva svijeta. Svojim upečatljivim izgledom plijenio je ne samo ove žene, već je plijenio i pozornost renomiranih modnih marki i agenata, koji su u njemu vidjeli potencijal kao modela.

Otkako je pušten iz zatvora, Jeremy je nakupio značajno bogatstvo. Odbacivši kriminalni život, prešao je u industriju modela i postigao veliki uspjeh, služeći kao istaknuta figura za brojne renomirane modne marke.

 

U dobi od 40 godina, Jeremy Meks stekao je reputaciju jednog od najzadivljujućih pojedinaca na planetu. Međutim, njegovo prošlo sukobljavanje sa zakonom rezultiralo je razdobljem zatvora, tijekom kojeg je postao poznat kao najatraktivniji zatvorenik. Objava njegovih fotografija uhićenja izazvala je svjetsku pomamu među ženama koje su bile očarane njegovom privlačnošću.

Gotovo čudesno, zadivljujući zatvorenik upečatljivih plavih očiju katapultirao se u carstvo zabave, unatoč zatočeništvu. Nevjerojatno je da je njegova slava nastavila rasti svakim danom, a unosne prilike nastavile su se nizati čak i nakon što je pušten na slobodu, dok je započinjao cvatuću karijeru u industriji modela.

  • Unatoč zanosnom izgledu, sreća mu se nije osmjehnula, a kroz život se susreo s nizom nesreća. Točnije, godine njegova formiranja bile su pokvarene prisutnošću zlonamjernih roditelja. Tijekom podcast intervjua, otkrio je izazovne okolnosti kroz koje je prolazio tijekom djetinjstva, što je na kraju dovelo do njegovog zatvaranja u kasnijim godinama.

Odrastajući usred tame i ružnoće, bio sam prisiljen sazrijevati u mladosti kao potomak pojedinaca koji se bore s ovisnošću o heroinu. Nažalost, kada sam imala samo 9 mjeseci, moj otac je ubio majčinu najbližu družicu. Bježeći od njegovih ruku, potražili smo utočište na skrivenom mjestu poznatom samo njoj – ovoj hrabroj duši koja je čuvala naše postojanje.

 

Kao rezultat dinamike unutar njegove obitelji i izazovnih okolnosti s kojima se susreo tijekom godina formiranja, Jeremy se pridružio bandi kada je imao samo 15 godina, što ga je navelo da prihvati život na ulici.

Ovakav način života doveo ga je do nesretnog iskustva upucavanja u više navrata, točnije ukupno pet puta. Kao posljedica toga, Jeremy je završio na odsluženju duge zatvorske kazne u trajanju od dva desetljeća, što je izravna posljedica izbora koje je napravio i okolnosti u kojima se našao.

Tijekom mog boravka u zatvoru, koji je trajao godinu i pol, zatekao sam se kako dijelim ćeliju ni s kim drugim do s Charlesom Mansonom. Čak i nakon izlaska nisam se mogao otresti mentalnog sklopa koji mi je usadio zatvor. Bilo je to izazovno razdoblje, ali srećom, suosjećajni sudac je intervenirao i smanjio mi kaznu. Kao rezultat toga, mogu pouzdano reći da sam sada potpuno transformirana osoba.

 

Nakon što se njegova zatvorska fotografija proširila 2014. godine, njegov zadivljujući izgled brzo je osvojio javnost i u tren oka otvorio put zavidnoj karijeri modela.

  • Osim toga, zbog nevjerojatne privlačnosti, razvio je duboke osjećaje prema Chloe Green, potomku milijardera Philipa Greena, koji je otprilike sedam godina mlađi od njega. Bili su u ljubavnoj vezi dvije godine i čak su imali zajedničko dijete. Nažalost, njihovoj ljubavi došao je kraj prije samo dva mjeseca, a trač rubrike u Sjedinjenim Državama opširno su se raspisale o Chloeinoj navodnoj vezi s drugom osobom.

Prije njihove veze, Jeremy je prethodno bio u braku s Melissom Meks, s kojom ima dvoje djece. Dok su se Melissa i Jeremy razveli 2018., putevi Jeremyja i Chloe prvi put su se susreli godinu dana prije toga. Glasine sugeriraju da su se čak i zaručili, iako to nikada nije službeno potvrđeno.

Preporučujemo