Seka Aleksić i Ceca Ražnatović spadaju u najpopularnije folk pjevačice ne samo u Srbiji nego i u regionu. Važno je podsjetiti da su folk zvijezde nekada bile poznate po bliskim društvenim odnosima. Seka je često viđana na proslavama u Ražnatovićevoj kući, što govori o njihovoj bliskoj vezi. Postoje fotografski dokazi iz 2009. koji pokazuju njihovu zajedničku prisutnost kao gosti u emisiji. Osim toga, još uvijek se pamte neke njihove izjave iz tog vremena.

 

Igrom sreće putevi su nam se ukrstili u letu. Sudbina je htjela da smo na putu za Zürich sjedile jedna pokraj druge, a naša se veza produbila kad smo se zajedno vraćali nakon nastupa. U to je vrijeme naše prijateljstvo procvjetalo i svjesno smo se trudili ostati u kontaktu i provoditi više vremena zajedno. Ceca je u jednom trenutku izrazila svoje divljenje ovoj izuzetnoj mladoj ženi, a isto je rekla i Seka koja je pohvalila svoju kolegicu.

Bez ikakve sigurnosti o razlogu, dvije pjevačice  prekinulo je komunikaciju tijekom tog razdoblja. Nakon što je nedavno preminuo Saša Vidić, koji je posljednjih godina bio u zategnutim odnosima s Cecom unatoč njihovoj prijašnjoj bliskosti, Seka se oglasila objavom na društvenim mrežama. Neki nagađaju da se ovom objavom neizravno obratila svojoj kolegici, vjerojatno jer je htjela izbjeći upite novinara o preranoj smrti dizajnera.

 

Uprkos svemu njih dvije imaju čini se i sličan ukus kada je upitanju stajling. Na jednoj strani  imamo senzacionalnu pjevačicu Seku Aleksić koja nas je oduševila nedavnom najavom spektakularnog novogodišnjeg nastupa u jednom luksuznom beogradskom hotelu. Tijekom konferencije za novinare, dala je hrabar modni izričaj svojom bundom od leopard krzna do poda, otkrivajući nakratko kratku crnu haljinu ispod. Njezin stajling bilo je nemoguće ignorirati, ostavljajući sve u čudu. Možemo ga samo opisati kao savršenu kombinaciju koja zaslužuje sve pohvale. Slično je i Ceca Ražnatović prigrlila bundu od leoparda, o čemu svjedoči njezin samouvjeren izbor da ju je nosila na okupljanju u Beogradu 2016. Baš poput Seke, Ceca je svoju upečatljivu bundu iskombinirala s elegantnim crnim kompletom.

Preporučujemo