Godinama je javnost zaokupljena dinamikom obiteljskih veza unutar zajednice Mirke Vasiljević i Vujadina Savića. Njih dvoje su zajedno od tinejdžerskih dana i imaju četvero djece. Tijekom nedavnog intervjua voditeljica Snežana Dakić glumici je postavila izazovno pitanje.

Je li vam mogućnost prekida veze pala na pamet kada biste  otkrili da je Vujadin razvio iskrene osjećaje prema drugoj osobi ili da se upustio u aferu? U studiju emisije “Male stvari” voditeljica je postavila pitanje na koje je Mirka odgovorila toliko intrigantnim odgovorom da kao da je prasnulo kao iz topa, što je rezultiralo iznenadnim mukom u publici.

Nikada mi nije palo na pamet da razmišljam o određenim situacijama. Da sam suočena s takvom situacijom, pretpostavljam da bih o tome razmišljala u tom trenutku. Imam tendenciju izbjegavati razmišljanje previše unaprijed jer vjerujem da to može dovesti do negativnih ishoda i osjećaja nesigurnosti. Najbolje je fokusirati se na sebe i partnera od povjerenja kojeg imamo. Međutim, važno je priznati da čak i naš partner može pobuditi sumnje, uzrokujući nepotrebnu nevolju u našim životima. U slučaju da dođe do takve situacije, rado bih se uključila u razgovor o tome, odbijajući ignorirati ili skrivati ​​bilo kakve izazove koji bi se mogli pojaviti. Ova odvažna i iskrena glumica dosljedno pokazuje svoje višestruke uloge majke, supruge i svoje profesije.

Vrijedi napomenuti da su glumica Mirka Vasiljević i nogometaš Vujadin Savić započeli ljubavnu vezu 2009. godine, koja je rezultirala rođenjem četvero djece kao potvrdom njihove duboke ljubavi. Njihov najstariji sin Andrej rođen je 2011. godine. Godine 2013. na svijet je došla njihova kći Adrijana, a 2014. rodilo se njihovo treće dijete, sin Mihajlo. Premotajte sedam godina, a njihova se obitelj ponovno povećala dolaskom još jedne djevojčice 2021., od milja nazvane Anika.

Preporučujemo