Iako je prošlo više od dva mjeseca od kada se saznalo za razvod poznatog pjevača i modne kreatorke, mediji i sada pišu o njemu. Razlog za to su uglavnom Haricove izjave u kojima blati svoju bivšu ženu. Priča koja okružuje dinamiku između Meline Džinović i njezine djece nakon njezinog rastanka od pjevača Harisa Džinovića i dalje je interesantna, posebno u svjetlu otkrića da su roditelj i nasljednik u sukobu. Nedavni odlazak kćeri Đine s društvenih mreža samo je dolio ulje na vatru.

Razdvajanje Harisa i Meline možda je izazvalo razdor među općom populacijom, ali njihova kći i dalje s guštom prihvaća život, često dijeleći snimke svojih živahnih društvenih izlazaka na svom Instagram feedu. Nadalje, nakon prekida s nogometašem, utjehu je pronašla u zagrljaju izvjesnog Andreja, u kojeg je zaljubljena već više od godinu dana.

Đina ljubav prema Andreju očitovala se u iskrenoj objavi na Instagramu. Podijelila je posebno iznenađenje koje je Andrej pripremio za njezin rođendan, popratila ga dirljivom porukom.

Izrazio joj je ljubav napisavši: “Bubo, sretan rođendan. Ti mi značiš sve na svijetu.”Još od sinoć je bilo vidljivo da se Đina Džinović, kćerka Harisa i Meline, vrijedno trudi za svoju drugu osobu. Obratila se svojim vjernim simpatizerima na svom Instagram storyju, tražeći njihovu pomoć. Naime, izrazila je potrebu za pomoć u pronalaženju frizera.

  • U panici, vjerojatno zbog neplaniranog izlaska, žurno je napisala: “Gdje mogu sada pokazati svoje talente, molim te?” To je uvelike protumačeno kao pozitivan pokazatelj da na Đinino raspoloženje nisu utjecali obiteljski sukobi, već se fokusirala na vlastiti život i uživanje.

Nakon razvoda, Haris je bio glasan u više intervjua za medije, otkrivajući da njihov sin Kan gaji duboki bijes prema svojoj majci. Njihov nedostatak komunikacije proizlazi iz toga što njegova majka više od mjesec dana nije uspjela doći do njega. S druge strane, njihova kći Đina dosljedno je vjerna Melini i suzdržava se od bilo kakvih javnih izjava otkako je njezina majka napustila obiteljski dom.

 

Iznenađujućim razvojem događaja, nedavno je uzburkala javnost prestankom praćenja svoje majke na Instagramu. Ubrzo su se pojavila nagađanja o prirodi njihovog sukoba, a kružile su glasine da je Đina bio bijesan na Melinu jer je ušla u vilu i pokušala iznuditi Harisa.

Zbog toga su obje strane bile primorane dati izjave vlastima. No, ni Džinović nije dao nikakva pojašnjenja o tome, pa je istina ostala neotkrivena.

Iako je upućenija u stvar od Harisa, Đina Džinović se suzdržala od komentara na vijest o Melininoj ljubavnoj vezi s tek dvije godine starijim muškarcem. Identitet Melininog novog partnera nadaleko je poznat u javnosti jer je oduvijek važio za zadivljujuću osobu i jednu od najtraženijih osoba u javnoj sferi.

Biogafija modne kreatorke:

Melina Galić, porijeklom iz Bihaća, rođena je 1982. godine i supruga je Harisa Džinovića. Za vrijeme odrastanja boravila je u Bihaću uz svoje roditelje Elmu i Sulejmana. Kasnije se preselila u Zagreb prije upisa na Filološki fakultet, smjer anglistika i orijentalistika.

  • Na trećoj godini studija susrela se s poznatim pjevačem Harisom Džinovićem. Prema riječima Banjalučanke, do ovog susreta je došlo dok je strpljivo čekala svog dečka, koji se slučajno također zove Haris. Sudbina se još jednom umiješala kada su se neočekivano susreli na Džinovićevom koncertu u Zagrebu. U tom čudnom trenutku Haris je uputio poziv Melini da mu se pridruži kao gost u Parizu.

Melina je otkrila da njezina obitelj nije imala priliku odgovoriti jer je odluku o odlasku donijela naglo. O njenom odlasku nikada se nije govorilo, jer je jednostavno pobjegla. Bez ikakvog upozorenja otišla je zajedno s Harisom u Pariz i više se nije vratila kući.

Prije nego što su izmijenili zavjete, par je proveo nevjerojatnih 12 godina u zajedničkom životu. Za to vrijeme bili su blagoslovljeni dolaskom svoje voljene djece, Kana i Đine. Okruženi s tridesetak dragih uzvanika, uključujući i svoje potomke, par se ukrcao na zaista očaravajuću svadbenu ceremoniju na luksuznoj jahti Maltese Falcon, smještenoj u blizini slikovitog Dubrovnika.

Preporučujemo