Uprkos ogromnoj slavi, Darko Lazić ostaje nepokolebljiv u svojoj privrženosti rodnom gradu. Folk pjevač se svjesno odlučio da život nastavi u Brestaču, koji se nalazi u sremskoj opštini Pećinci. U ovom ljupkom selu sagradio je raskošnu vilu u kojoj sada živi zajedno sa suprugom Katarinom. Iako je imao buran ljubaavni život prije nje čini se da ga je ona uspjela smiriti.

 

Okružena dvorištem koje krase sivo-bijeli kubusi, moderno uređena dvokatnica odiše osjećajem prostranosti od kojeg zaista zastaje dah. Kako bi se osigurala privatnost, imanje je ograđeno čvrstom betonskom ogradom koja ga štiti od znatiželjnih pogleda. Darko nam povremeno putem Instagrama omogući da zavirimo u njegovo malo kraljevstvo, a ovaj put nas je istinski oduševio svojim novogodišnjim ukrasima. Darko i Katarina stvorili su očaravajuću zimsku zemlju koja će zajamčeno najviše razveseliti Darkovog sina Alekseja i kćer Lorenu.

Ispred ulaza postavljeno je božićno drvce i okićeno prvenstveno bijelim ukrasima. Pokraj drvca nalazila se pozamašna figurica Djeda Mraza, zajedno sa sobovima i raznim drugim svečanim ukrasima za Novu godinu.  Darko Lazić okitio je dvorište ogromnim balonima s likom Snjeguljice, medvjeda i Djeda Mraza. Ovi osvijetljeni baloni stvaraju čaroban ambijent koji podsjeća na najčarobnije božićne animacije. Uvjereni smo da bi svako dijete s nestrpljenjem očekivalo ovakav divan spektakl. Kuća odiše ambijentom svestranosti i beskrajnih mogućnosti s prevladavajućim bijelim interijerom. Dnevna soba, utočište svjetline i udobnosti, ukrašena je namještajem u ovoj netaknutoj nijansi, nadopunjenoj prisutnošću televizora izdašnih dimenzija. U nekim slučajevima, područje koje povezuje sobe ukrašeno je drvenim detaljima koji se protežu od poda do stropa. Cjelokupni ugođaj nadopunjuju pažljivo postavljene biljke i ukrasno bijelo kamenje.

 

U Darkovom odsustvu, brigu o održavanju domaćinstva preuzima njegova majka Branka, koja nerijetko odjekuje veselim dječjim smijehom. Konkretno, riječ je o Alekseju, ljupkom četverogodišnjem dječaku koji je plod Darkovih prijašnjih zaruka s Marinom Gagić. Darko svoje glazbeno znanje već prenosi svom malom sinu, uči ga svirati harmoniku. Vrijedi istaći da Darko ima i kćerku Lorenu, rođenu u braku sa Anom Sević. U pauzama Darko najviše uživa u društvu djece. Snimak ga prikazuje u spokojnoj i udobnoj spavaćoj sobi, uz sina. Soba je ukrašena minimalističkim dekorom, stvarajući mirno i primamljivo utočište savršeno za opuštanje.

Preporučujemo