Mnoge je 2015. godine iznenadilo otkriće da su Jelena Rozga i Stjepan Hauser u ljubavnoj vezi. Pjevačica je izrazila oduševljenje i pohvalila Stjepanove vrline. Kako bi obilježili prvu zajedničku godinu, otputovali su u Veronu. Zatim su u veljači sljedeće godine objavili zaruke. Iščekivanje vjenčanja bilo je opipljivo, no 2017. godine Jelena i Hauser razišli su se nakon prekida. Nije naveden službeni razlog njihovog rastanka, no kružile su glasine da je pjevačici slomljeno srce.

Nakon pažljivog razmišljanja, Stjepan i ja smo odlučili prekinuti naše romantično partnerstvo i krenuti dalje različitim putovima. Dok cijenimo sretne trenutke koje smo podijelili zajedno, uzbuđeni smo što možemo istražiti nove mogućnosti i radosti koje život nudi. Ljubazno molimo da mediji poštuju našu odluku da ovu stvar držimo privatnom i suzdržimo se od daljeg raspravljanja o njoj. Kako je pjevačicatada izjavila hrvatskim medijima, to je bila njihova zajednička odluka i zahvalila se  na razumijevanju. Violončelist je također prvi put javno komentirao njihovu vezu.

Moja veza s njom bila je doista izvanredna, trajala je pune dvije godine. Bilo je to prekrasno razdoblje mog života, a uspomene na to još uvijekčuva u srcu. Upoznali su se u West Innu, gdje se održavao izbor za “Miss Universe”. Išao je tamo gledati mlade djevojke, ali onda je ugledala nju i bila je posebnija od svih ostalih. Tako je počela njihova veza, ispričao je Hauser u nedavnoj epizodi “Knjazališta”.

Hauser se osvrnuo i na glasine da ih oboje privlači isti spol. Glazbenik je izjavio da je ta tvrdnja besmislena i da ih je tada jako iznervirala.On i Jelena su zajedno  živjeli dvije godine, a to je bio rezultat prave ljubavi. On se i dalje smatra jednim od najvećih zavodnika na regionalnoj muzičkoj sceni.

Preporučujemo