Prošlo je više od deset godina od rastave Srne Langa i Irfana Mensura, čime je okončan njihov brak. U vrijeme njihovog razvoda, Pavle Mensur, zajednički naslijednik Srne i Irfana, još je pohađao osnovnu školu. Uprkos neprijatnostima koje su usledile, bivši par se svesno trudio da Pavlu omogući da doživi proces njihovog rastanka bez suvišnih previranja.

Za razliku od mnogih parova koji ostaju ogorčeni nakon razvoda, Srna i Irfan su odlučili da ostave po strani svoje negativne emocije i daju prioritet odgoju djeteta. U tome su uvijek zajedničkim snagama pristupali, te se njihov trud i rad zaista i isplatio na kraju. Uvijek su imali samo riječi hvale jedno za drugo u javnosti, te se nikada nije moglo ništa loše čuti od njih. Na kraju su uspjeli obnoviti prijateljski odnos iz kojeg je nekada procvjetala njihova ljubav.

Prema nedavnim objavama Srne na društvenim mrežama, vidljivo je da ona i njena prijateljica redovno provode vrijeme zajedno i da imaju jaku vezu. Ne dopuštaju da prođe ni jedan vikend, a da se ne okupe kako bi proslavili kraj radne sedmice, često uključuju djecu iz prethodnih brakova u svoja okupljanja. Proslava veridbe njihovog najmlađeg sina i njegove verenice, Nastasije Stošić, postala je večna tradicija koja se održava u lokalnoj kafani.

Nedavno je jedan intrigantan video koji je podijelio jedan glumac privukao pažnju obožavatelja i medija. Pojavile su se spekulacije da je brak Srne Langa i Irfana Mensura na ivici obnove, o čemu svjedoči Srnino ponašanje na snimku. U naletu emocija grli bivšeg muža i sina, milujući im lica s ljubavlju.

Preporučujemo