Krajem prošle godine Prija je svojim nastupima napravila pravi haos u regiji. Ni sama nije mogla vjerovati koliki je uspjeh postigla i napunila je najveće sale i po nekoliko noći zaredom. Kao najuspješnija i najtraženija pjevačica, Aleksandra Prijović uživa nepokolebljivu podršku svojih roditelja. No, nekada je bila obična djevojka iz susjedstva. Odrastajući u Bijelom Manastiru, Aleksandra je nakon razvoda roditelja, Nedeljka Prijovića i Borke Mihajlović, živjela s majkom Borkom Mihajlović i pokojnim djedom. Upravo je od majke, koja je također imala glazbeni talent, Aleksandra naslijedila vlastiti dar i sluh za glazbu.

 

Potaknuta roditeljima, Aleksandra se posvetila pjevačkoj karijeri, a slavu je stekla sudjelovanjem u glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Svoju majku dosljedno priznaje kao pokretačku snagu svog uspjeha, pripisujući sve što je postigla na svom glazbenom putu njezinoj nepokolebljivoj podršci.

Brižno i podržavajuće okruženje u kojem je Aleksandra Prijović odrastala pripisuje se nepokolebljivoj prisutnosti i jedinstvu njenih roditelja, kako ističe njena majka Borka. Uprkos nesretnoj okolnosti njihovog rastanka, Borka, hrabra i požrtvovana majka, stajala je uz Aleksandru tokom njenog odrastanja, pružajući joj nepokolebljivu podršku i ljubav.

Borka, koja izražava duboku zahvalnost višoj sili što ju je blagoslovila tako izvanrednom kćerkom, neizmjerno je ponosna na Aleksandrina postignuća. Bez obzira na zvijezdu svoje kćerke, Borka ističe da je Aleksandra kao osoba nadmašila sva očekivanja, ostvarivši svoju ulogu majke. Osim nesvakidašnjeg talenta i brojnih hitova na top listama, medijsku pažnju izazvali su i odnosi Aleksandre Prijović s roditeljima, svekrom i svekrvom, Brenom i Bobom, kao i suprugom Filipom Živojinovićem.

  • Cijelim svojim putem u showu dosljedno izražava duboku ljubav i divljenje prema svojim roditeljima, točnije majci Borki i ocu Nedeljku, koji su joj bili nepokolebljivi oslonci. Unatoč uobičajenoj averziji prema medijskoj pažnji i slikanju, Nedeljko se 2018. rijetko pojavio na vjenčanju Filipa i Aleksandre u društvu partnerice Lele Prijović.

Lela, primamljiva žena afričkog porijekla, Nedeljkova je druga žena nakon razvoda od Borke Mihajlović. Lela je prije braka živjela u Kuli, slikovitom gradiću u blizini Vrbasa i Novog Sada u Vojvodini.

Biografija:

Aleksandra Prijović, pop-folk pjevačica iz Srbije, proslavila se sudjelovanjem u glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Rođena je 22. rujna 1995. u Somboru, udana je za srpskog menadžera i sportskog agenta Filipa Živojinovića, s kojim ima sina Aleksandra. Njihov rad i boravak podijeljeni su između Beograda i Los Angelesa.

Aleksandrin glazbeni put započeo je u djetinjstvu u Belom Manastiru, hrvatskom gradu, gdje je otkrila svoj glazbeni talent naslijeđen od bake i majke Borke, koje su također pjevačice. Od malih nogu svoje je pjevačke sposobnosti iskazivala na raznim nastupima i druženjima. Sa samo 13 godina snimila je svoje prve dvije pjesme, “Majko” i “Boli svaka tvoja reč”, u produkciji “Mega Sounda”. S 14 godina Aleksandra je već počela nastupati na svadbama i drugim svečanim događanjima.

Unatoč pokušajima da se kloni lokala, nakratko je nastupila u lokalu Zorice Marković. U srednjoj školi dobila je privilegiju neredovitog pohađanja nastave i mogućnost polaganja ispita umjesto pohađanja nastave.

Otkako se Aleksandra Prijović probila na glazbenu scenu, u centru je pozornosti domaćih i regionalnih medija. O njezinom osobnom životu napisani su brojni članci, a tabloidi su nagađali o njezinim romantičnim vezama. Jedna od takvih glasina bila je i da je u vezi s Amarom Jašarspahićem, iako to ni jedan ni drugi nisu ni potvrdili ni demantirali. Aleksandra je ipak priznala da su spekulacije imale svoje prednosti jer su ih držale u centru pažnje.

S kolegom Ljubomirom Perućicom počela je hodati 2013. godine, a veza im je bila prilično ozbiljna. Njezina obitelj ga je odobravala, no nažalost, nakon dvije godine odlučili su okončati stvari. Početkom 2016. šuškalo se da je u ljubavnoj vezi s Viktorom Živojinovićem, najmlađim sinom Lepe Brene. No, pokazalo se da on zapravo hoda s njezinim posinkom Filipom.

Njih dvoje su se upoznali na zabavi koju je organizirao Viktor, a prvi put su se zajedno pojavili u javnosti na svadbi Slađe Vujičić, pjevačice grupe Allegro. Brzo su kružile vijesti o Aleksandrinoj trudnoći, ali i negodovanju Lepe Brene prema njihovoj vezi i navodnom raskidu.

Međutim, pjevačica je te tvrdnje oštro opovrgla. Aleksandra i Filip su 2016. godine započeli zajednički život na Voždovcu, a nedugo nakon toga su se i vjerili. Njihovo veliko vjenčanje, održano u lipnju 2018., izazvalo je veliku pozornost i raspravu koja je trajala nekoliko dana.

Preporučujemo