Široj publici se predstavio kao takmičarf u Zvezdama Granda. Pjevač Amar Gile Jašarspahić postao je poznat po svojim burnim ljubavnim vezama, a nedavno je sve iznenadio izjavom u kojoj je otkrio s kakvim je tipovima žena bio u vezi. Točnije, priznao je da je bio u vezi s udatom osobom, ali je naglasio da nikada nije uhvaćen na djelu. “Doživio sam razne događaje u životu, uključujući i vezu s udatim ženama, ali nikada se nisam suočio s potjerom njihovih muževa. Bio sam oprezan i nikada nisam uhvaćen rekao je on u jednom intervjuu.

Pjevač Amar Gilet proživio je burnu godinu, suočavajući se s izazovima kako u ljubavnom tako iu privatnom životu. Gile je za Grand Online rekao da se nakon godinu dana aktivnog društvenog života, sada okreće poslu i da mu priliči biti u kombiju sa svojom ekipom i pjevati. Gile se početkom 2020. razveo od svoje odabranice Ene Sarajlić, s kojom ima sina, nakon gotovo četiri godine braka. Rođen 30. prosinca 1990. u Zenici, nije poznat samo po svojim glazbenim sposobnostima, već pokazuje i talent u raznim drugim područjima. Impresivno, on posjeduje vještine sviranja devet različitih instrumenata. Osim toga, vrijedni su pažnje njegovi humanitarni napori jer je UNICEF-ov ambasador za prava djece u regiji.

Posebno se izdvaja njegova izvedba pjesme “Imam ljubavi ali kome da je dam”, koja je stekla ogromnu popularnost na YouTube platformi, skupivši gotovo četrdeset i četiri milijuna pregleda. Prije pet godina Amar je brak s Enom okončao razvodom. Pjevač je tada otkrio da su se razveli zbog neuspješnog braka. Kako bi uzdržavali bivšeg partnera, dosljedno plaćaju alimentaciju. Kad god imaju pauze u svom pretrpanom rasporedu nastupa i koncerata, prioritet im je kvalitetno druženje sa sinom. Ena je u razgovoru za “Glamour” istakla da joj je rastanak s Amarom bio srdačan. Proveli su dugi niz sretnih zajedničkih godina, a njihovo najveće blago je sin Daris. Ena je priznala da je bila potpuno svjesna Amarove slave i medijskog nadzora koji dolazi s njom, ali je odlučila ne obraćati pozornost na članke.

 

“Bio je izuzetan otac našem sinu”, rekla je, naglašavajući izuzetne kvalitete koje Amar posjeduje. Idući dalje, njihovo prijateljstvo će se održati, baš kao što je bilo tijekom cijele njihove veze. Bilo je perioda kada su mediji pisali da je Amar navodno u društvu poznate reality starlete. Ipak, pjevačica je opovrgla te navode. Pjevačica je izričito izjavila da nikada nije bila u romantičnoj vezi s njim, ističući da su njegovi osjećaji bili usmjereni prema drugoj ženi. Gile je u istoj emisiji iskazao stalnu ljubav prema njoj, priznajući da je unatoč njihovim razlikama još uvijek voli u određenom svojstvu zbog zajedničkog roditeljstva. Bio bih glup govoriti loše o njoj, s obzirom da je majka našeg djeteta. Moje srce ostaje povezano s njom, a moja ljubav prema njoj traje čak i sada. Bilo bi žalosno i obeshrabrujuće tvrditi da je više ne volim. Ena je izuzetna žena i ne mogu a da ne osjetim ljubomoru kad nije moja. Amar Gile Jašarspahić, trijumfalni pobjednik “Zvezda Granda” 2022. godine, sa svojom voljenom partnericom Mirelom radosno je dočekao dolazak drugog djeteta. Zajedno su svom dragom novorođenom sinu dali ime Zlatan, nadimak koji utjelovljuje kvalitete zlata, plemenitosti i dragocjenosti. Zbog izbivanja iz javnosti, Mirelin fizički izgled za većinu ostaje misterij, jer su je imali prilike vidjeti samo rijetki odabrani.

Preporučujemo