Anastasija, kćerka Svetlane i Željka Ražnatovića, od malih nogu je istaknuta ličnost u javnosti. O njezinom osobnom životu opširno se govorilo, osobito nakon što se okušala u glazbenoj industriji. Anastasija je cijelu 2012. bila u vezi s Nemanjom Zaladom, sinom bivšeg golmana Partizana Radeta Zalade. Ona je 2014. godine započela vezu sa šest godina starijim Kostadinom Terzićem, sinom Zvezdana Terzića. Igrom slučaja, Anastasijin brat Veljko je u isto vrijeme bio zaručen za Kostadinovu sestru Mašu. Anastasija je izrazila nameru da se uda za Kostadina kada završi studije, ali je njihova veza prekinuta sredinom 2016. godine. U listopadu su se u pojedinim novinama pojavile špekulacije o vezi Anastasije sa srpskim košarkaškim reprezentativcem Milošem Teodosićem, no ta vijest nikada nije potvrđena. Njen osamnaesti rođendan proslavila je u hotelu “Hayat”, gdje su se za zabavu pobrinule Vanja Mijatović i Aleksandra Prijović.

Tijekom proljeća 2021. domaćim tabloidima kružila je vijest o Anastasijinoj ljubavnoj vezi s biznismenom Đorđem Kuljićem. Ovog mladog Novosađanina, školovanog u Americi, ranije su povezivali s Anjom Valente, Pixijem, kćerkom Dragana Stojkovića, starletom Stanijom Dobrojević i manekenkom Sofijom Milošević. U svibnju 2021. par je navodno odlučio započeti zajednički život u Beogradu, a medijski izvještaji sugeriraju da je Ceca, Anastasijina majka, odobravala kćerin izbor. Međutim, njihova petogodišnja veza navodno je završila u veljači 2022. zbog sve gušćih rasporeda i ograničenog vremena koje provode zajedno. Izvori tabloida tvrde da je prekid bio prijateljski i da na njega nije utjecala treća strana. Iznenađujuće, sljedećeg mjeseca objavljeno je da je Anastasia uplovila u vezu s Nemanjom Gudeljom, nogometašem Seville. Navodno je bez oklijevanja prihvatila Nemanjin poziv da posjeti Sevillu i upozna njegovu obitelj.

Zbog nevoljkosti košarkaške zvijezde da priča o svom privatnom životu, nedostaju informacije o njegovoj vezi s Anastasijom Ražnatović i Milošem Teodosićem. Općenita vijest 2016. otkrila je da je Cecina kći gajila romantične osjećaje prema kapetanu reprezentacije. Unatoč tome što se mnogima činilo da su kompatibilan par, njihovoj je vezi na kraju došao kraj. Tvrdi se da je Teo nakon samo dva mjeseca naprasno prekinuo vezu s Anastasijom, odlučivši da je vijest saopštio telefonom. Začudo, razlog prekida nije geografska razdvojenost između Beograda i Moskve, gdje je košarkaš živio, već stalna medijska pažnja zbog kćeri Cece Ražnatović. Tasi je navodno teško pao raskid, posebno zbog toga kako se Miloš ponašao prema njoj, ali ona nije imala želju za pomirenjem.

Mediji nisu bili upoznati s bilo kakvim razgovorima ili izjavama ni Tase ni Miloša po ovom pitanju. Umjesto toga, oboje su se upustili u nove veze koje su im donijele sreću. Miloš je, primjerice, stupio u brak s glumicom Jelisavetom Orašanin, a zajedno su blagosloveni s dvoje djece. Slično, Anastasija je pronašla zadovoljstvo uz nogometaša Nemanju Gudelja. U trenutku kada je košarkaš ugledao glumicu, bio je oduševljen i dao sve od sebe da osvoji njeno srce. Po dolasku u Beograd, Teodosić ju je nemilosrdno proganjao iskazujući joj naklonost. U odmaku od njegovih prošlih veza, ona mu nije uzvratila težnju. Ova devijacija mu se jako svidjela, potaknuvši ga da razmišlja o tome da je zaprosi, kako je podijelio anonimni izvor. Danas su i on i Tasa u sretnim vezama.

Preporučujemo