Suzana Mančić je bila najomiljenija voditeljka u Jugoslaviji a zbog toga što je izvlačila sretne  brojeve na lutriji dobila je nadimak Loto djevojka. Ona je imala i prilično buran ljubavni život što nije ni čudno jer su muškarci padali na koljena pred njom. 

 

Po prvi put javnosti se predstavlja dom Suzane Mančić i SIMeona Ocomokosa. Za bračni par koji je godinama proveo putujući na relaciji Beograd-Atena, kamena kuća služi kao mirno utočište, pružajući im prijeko potrebnu oazu mira. Smještena na slikovitom poluotoku Pilipon u Tesaliji, ova raskošna vila ima dovoljno prostora za smještaj velike obitelji.

Ne radi se samo o menadžerovim kćerima Nataliji i Teodori, već i o djeci i unucima grčkog poduzetnika, koji već dugo gaje snove o izgradnji bazena u prostranom dvorištu. Rezidencija Suzane Mančić u Grčkoj, zgodno smještena samo pola sata vožnje od najbliže plaže, nedvojbeno će uljepšati udobnost i užitak kako njezine obitelji, tako i brojnih prijatelja koji rado prihvaćaju njihov poziv.

Voditeljica je na Instagramu sa svojim pratiteljima podijelila veselu proslavu blagdana u krugu voljene obitelji – najbližih prijatelja, kćeri i supruga. Osim toga, oduševila je svoju internetsku zajednicu podijelivši kolekciju zadivljujućih fotografija koje prikazuju ljepotu njihovog blagdanskog kutka.

 

Iako put do Grčke i natrag postaje sve iscrpljujući, Suzana priznaje da zadivljujuće prirodne ljepote i primorska klima očaravaju svakoga; međutim, smatra da trajno preseljenje tamo u njezinim godinama ne bi bilo izvedivo. Tijekom tog vremena, preseljenje vlastitih korijena pokazalo se kao izazovan pothvat. Da sam bio mlađi, možda bih razmišljao o tome. Ipak, moja je odanost domovini, a Beograd zauzima posebno mjesto u mom srcu.

  • Posljednjih 20 godina redovito sam išla u Atenu, grad koji čuva draga prijateljstva i mog voljenog supruga. Unatoč udaljenosti, naša ljubav ostaje jaka. Nastavit ću često posjećivati ​​liniju Atena-Beograd, osiguravajući da zračni prijevoznici napreduju ne samo pod mojim pokroviteljstvom, već i od drugih. Smatram da je zabavno biti dio jedinstvene skupine pojedinaca koji su uspješno održavali brak na daljinu više od dva desetljeća.

Po njezinoj perspektivi, razlog tome leži u dubokoj privrženosti i minimalnom romantizmu. Životu nedostaje suština veličine bez duboke ljubavi i trajne, tinjajuće romanse koja se povremeno rasplamsa u briljantan plamen, koji traje više od dva desetljeća. Ova ljubav ima moć osvijetliti nečije oči, uvijek prisutne i nepokolebljivo gledajući u mene. To je ljubav koja donosi sjaj nečijem pogledu.

 

To je, moj mužu, jednom razjasnila tijekom proširenja jedne od brojnih grčkih deklaracija. Ljetne dane supružnici Šimić najbolje su dočarale i dočarale fotografije koje dijeli na svom Instagram profilu. Iznimni kadrovi živopisno dočaravaju slikoviti spoj brda i mora koji se vidi iz kuće s pogledom.

Direktorovo omiljeno mjesto je drvena veranda, ukrašena udobnim ležaljkama, s pogledom na zaraslo dvorište puno ruža i božura. Početkom 2017. Suzana je zaprosila svog partnera. Prvotno su planirali vjenčanje u ožujku, ali su morali odgoditi svoje vjenčanje zbog neočekivanog događaja koji je uključivao njezinu kćer Teodoru, koja se u tajnosti udala za mlađeg američkog biznismena u Las Vegasu.

Suzanu je ova vijest duboko pogodila, zbog čega je nekoliko dana lila suze, pogotovo jer ona i njezina kćer više ne žive zajedno. U lipnju je poduzela korak potpisivanja predbračnog ugovora, čime je osigurala da će kćeri njezina zaručnika imati financijsku sigurnost tako što će se odvojiti od njegove imovine. Samo mjesec dana kasnije otkrila je da je njihovo vjenčano prstenje kupljeno u Brazilu te da će se crkveni obred održati u crkvi svetog Jurja u Veneciji. Suzana je izrazila namjeru da se preseli u Grčku nakon što joj mlađa kći završi fakultet.

 

 

Jedna od Suzaninih strasti je skupljanje haljina i cipela, zbog čega je u jednom intervjuu otkrila da joj je za sve troškove potreban mjesečni budžet od 2000 eura. Također je otkrila da joj je zaručnik pružao podršku i bio uključen u brigu o njezinoj djeci od početka njihove veze. Osim toga, priznala je da je pokušala zavesti Branislava Lečića, no naišla je na odbijenicu. Milan Njegomir, bivši suprug pjevačice Merime Njegomir, otkrio je da je sa Suzanom bio u ljubavnoj vezi 1995. godine, no Suzana je odlučila ne komentirati ovo otkriće.

Političar Vojislav Šešelj otvoreno je priznao svoju naklonost prema voditeljici, iako tvrdi da nikada nije gledao njezine kućne videe. Suzana duboko obožava Vladimira Putima, svog omiljenog političara, pa mu je čak snimila i rođendansku poruku na ruskom. Nažalost, nije mogla prisustvovati mimohodu u povodu oslobođenja Beograda, na kojem je Putim bio uvaženi počasni gost.

Ipak, čvrsto vjeruje da bi ga osvojila svojim šarmom. Suzana je blagoslovena što su joj kumovi pjevači Biljana Jevtić i Aca Ilić. Može se pohvaliti širokim krugom prijatelja, među kojima su Dragica Radosavljević Cakana, Biljana Ristić, Vanja Bulić i mnogi drugi. Domaćin je uvijek prisutan na gradskim događanjima, a posebno voli posjećivati ​​muzeje, kazališta, kina i drugo.

Preporučujemo